Андрей от „Игри на волята“ 3 откровено за края на брака си и готов ли е за нови битки на арената

Един от любимците на зрителите на „Игри на волята“, ултрамаратонецът и ски-бегач Андрей Гридин, предстои да излезе отново на арената тази вечер в ефира на NOVA. Шампионът от трети сезон на екстремното риалити ще влезе в битка за място в сезон All Stars довечера от 20 часа.

А от края на снощния епизод стана ясно, че залогът и за племето на Гладиаторите, които ще наблюдават двубоя, ще е много голям и ще предопредели състава и съдбата на племената.

Тази сутрин в предаването „Събуди се“ Андрей призна, че обича състезанията и винаги е готов за още и още битки на арената.

През последните две години животът му не се е променил много въпреки победата в шоуто. Преди месец обаче неговата съпруга Ксения съобщи, че двамата са се разделили.

Днес казахстанецът разкри, че инициативата за раздялата е била нейна, но коментира своята вина в ситуацията.

Андрей призна, че в стремежа си да живеят по-добре е отделял по-малко време и внимание на семейството, преследвайки професионалните си цели и амбиции.

„Аз не го правя за себе си, аз мога да живея и в палатка. Правя всичко за своите близки, но мисля, че жена ми не го разбира. Сега говорим на тази тема и се надявам да променим нещо“, сподели Андрей, изразявайки надежда, че раздялата му с Ксения няма да бъде окончателна.

„В момента водим разговори и може би всичко ще се нормализира... Аз бих искал [...] Всичко зависи от жена ми“, обясни Гридин

Новината за раздялата на двойката дойде от самата Ксения, която разкри пред своите последователи в социалните мрежи, че се е изнесла от семейния дом, а дъщерята им Али е прекарала лятото при бабите си в Казахстан.

След като я попитаха в TikTok дали смята да се върне в Казахстан след развода, Ксения обяни, че България вече е нейният дом, където има работа и близки и остава да живее в София заедно с дъщеря си

В интервюто за „Събуди се“ Андрей призна, че понякога неговата дъщеричка пита защо баща ѝ живее отделно и че сега се старае да отделя повече време на детето си.

Какво мисли победителят от трети сезон на шоуто за тазгодишните участници в „Игри на волята“, кой бивш участник би бил най-сериозният му конкурент в All Stars сезона и какви усилия полага, за да се събере отново със семейството си, разберете от видеото.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти