Неочаквани модни правила, които кралското семейство спазва

Роклите и полите са за предпочитане пред панталоните на официални събития

Меган е много привързана към панталоните и често носи черен дамски блейзер и панталон, но очевидно кралицата предпочита съпругите на внуците ѝ да носят поли и рокли. Въпреки че любимата на принц Хари не спазва докрай желанията на Нейно Величество относно стила си, можем да я оправдаем и с това, че още Даяна разрушава табуто на панталона в официалните събития и се появява многократно с такъв.

Снимка: netinfo

Булчинските рокли трябва да бъдат одобрени от Кралицата

Според традицията Кралицата трябва да одобри окончателната версия булчинската рокля. Очевидно кралица Елизабет е харесала роклята на Кейт Мидълтън през 2011 г. и тази Меган Маркъл за сватбата й с принц Хари.

Снимка: netinfo

Цветният лак за нокти не е разрешен

Елизабет или Кейт Мидълтън винаги са с маникюр в неутрален цвят. Те или носят фини розови нюанси или безцветен лак. Само естествено изглеждащите нокти са позволени при кралски и бизнес събития. Кралицата носи цвят „балерина“ от 28 години насам.

Снимка: netinfo

Не всеки може да носи тиара

Тиарите се носят само за най-важните кралски събития и обикновено се слагат за първи път от булки. Кейт Мидълтън е взела назаем своята от кралица Елизабет за сватбата си с принц Уилям през 2011 г. и е носила тиара на принцеса Даяна няколко пъти. Това е привилегия, запазена само за женените жени - самотните жени и децата никога не ги носят.

Снимка: netinfo

Кралицата използва чантата си, за да изпраща тайни съобщения

Кралицата никога не е без чанта и това е така, защото я използва, за да изпраща тайни сигнали. Например, когато иска да напусне вечерята, просто поставя чантата си върху масата и това позволява на нейните помощници да разберат, че партито приключва скоро и че тя иска да напусне. Също така, когато разговаря с някого и премести чантата си до другата ръка това означава, че би искала да го отпрати учтиво.

Снимка: netinfo

Кралицата носи искрящи цветове не защото ги харесва

Идеята на тези цветове е да се открои, за да могат хората да кажат: "Видях кралицата".

Снимка: netinfo

Кралицата носи шапка по стара традиция

Кралицата носи шапка, която съвпада перфектно с ярките й облекла. Очевидно идва от много стара традиция, че жените трябва да пазят косата си покрита.

Снимка: netinfo

Кралските особи винаги трябва да пътуват с резервен черен костюм

Едно от най-болезнените правила е, че винаги има нужда от резервен черен костюм, в случай че някой от семейството почине. По този начин, когато пристигнат обратно във Великобритания, те са облечени по подходящ начин.

Снимка: netinfo

Само принц Джордж може да носи къси панталонки

Освен факта, че Джордж изглежда супер сладко в тях, причината, поради която ги носи е дългогодишна традиция сред британските аристократи. Панталоните са за по-възрастни момчета и мъже, докато шорти носят само млади момчета.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти