Алкохолната диета на кралица Елизабет II

Алкохолната диета на кралица Елизабет II
Снимка: Getty/Gulliver

Не е изненада, че кралицата на Англия знае как да се забавлява, особено когато става дума за храни и напитки. Всеизвестно е, че тя има строги правила в това отношение, като чесънът е враг без достъп в Бъкингамския дворец.

Самата Елизабет II пък не предприема пътуване без компанията на любимата си торта. Изненада обаче е публикация в „Бизнес Инсайдър”, според която цели четири чаши с алкохолни напитки дневно се грижат за доброто настроение на кралицата.

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди, първата напитка задължително е от съставена от джин с резен лимон и много мед. Той разкрива пред „Телеграф Дейли”, че след това кралицата обядва най-често зеленчуци с риба, чаша вино и шоколад. Според нейни приближени, след обяда следва чаша сухо мартини.

Вижте как изглежда Кралица Елизабет Втора от началото на управлението си до днес ТУК <<<< 

След това Елизабет II балансира със следобедния чай, който комбинира с пасти или бисквитена торта. Накрая, кралицата завършва деня си с лека вечеря, следвайки правилото "без нишесте". Денят завърша с чаша шампанско преди лягане.

Както отбелязва „Индипендънт”, короната на Лондон приема шест единици алкохол на ден, което, според британските здравни стандарти, показва пристрастяване към спиртните напитки. Но тя е на 91 години. Кои сме ние, за да я съдим?

Вижте ТУК доказателства за вечната любов на кралица Елизабет и принц Филип >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти