Как Кейт Мидълтън се превърна в любимката на кралица Елизабет

На фона на сложните взаиоотношения в кралския двор изглежда, че кралица Елизабет може да разчита на репутацията на един член от семейството – херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Според източник на Кейти Никол – кралския кореспондент на “Vanity Fair”, „кралицата е фен“ на Мидълтън, макар двете да нямат „близки взаимоотношения“, твърди се още в края на 2019 г.

„Кейт е невъзмутима. Нейната мантра прилича на житейския подход на кралицата – запази спокойствие и продължи напред, а тя има заслуга и добавената стойност да създаде впечатление, че кралското семейство е нормално и близко до обществото“, обяснява още анонимникът за причината народът лесно да се идентифицира с Мидълтън.

Друг източник на Никол, биографът Клаудия Джоузеф, казва за херцогинята, че тя „напомня на съседското момиче, от начина, по който се облича през поведението до взаимодействието ѝ с хора по време на служебни ангажименти“.

Първият източник посочва още способностите на Кейт, които не са останали незабелязани от Елизабет Втора: да игнорира клюките, да се грижи за семейството си и да поема важни дейности като международни обиколки.

Кейт Мидълтън и кралица Елизабет
Снимка: Getty

Намеквайки за слуховете относно конфликти в семейството, появили се още през 2019 г., Никол добавя: „Като вземем предвид нетолкова позитивната информация в медиите, която кралското семейство трябваше да претърпи през лятото, може би не е изненадващо, че кралицата е толкова признателна на херцогинята, която остава един от най-популярните членове на семейството.“

Вижте тук общите моменти на edna настояща и бъдеща кралица:

Общите моменти на кралица Елизабет и Кейт Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти