Луксозният живот на кралските коргита (или защо искаме да сме на тяхно място)

колаж
Снимка: Getty/iStock

Ако някога ни се наложи да водим кучешки живот, нека поне да сме корги, и то в Бъкингамския дворец. Домашните любимци на кралица Елизабет Втора получават доста внимание, дори за човешки стандарти, разбираме от бившия кралски готвач Дарън МакГрейди.

В своя YouTube канал той разказва за специалното отношение към кралските коргита, което включва и услугите на кухнята в двореца.

„Не очаквах да готвя за кучетата на кралицата, когато започнах работа в Бъкингамския дворец. Мислех, че ще готвя за крале, кралици и президенти. Накрая правих и това, но една от първите задачи, които имах, беше да готвя за коргитата - кралските коргита – приготвях прясна храна всеки ден “, обяснява той и добавя: „Те имаха собствено меню.“

Макгрейди, който е работил като част от персонала на кралицата в Бъкингамския дворец в продължение на 15 години, казва, че от него се е очаквало да полага специални усилия при подготовката на менюто за домашните любимци, което включвало заек, пиле, черен дроб, говеждо месо, зеле и ориз.

„Най-важната част от месото беше, че всичко трябваше да бъде нарязано на фини парчета ... за да сме сигурни, че в месото изобщо няма кости“, каза МакГрейди. „Представете си, ако някое от кучетата се задуши - щях да имам истински проблеми.“

Кралските кучета не са глезени само по време на хранене. С тях се отнасят като кралски особи и когато дойде време за лягане.

„Те спят в малки плетени кошници в стаята на коргита и за тях се грижат за двама пешаци, наречени Кученце 1 и Кученце 2, така ги бях нарекли“, казва МакГрейди за луксозните условия за живот на домашните любимци в двореца.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти