Изгрява "Боброва Луна": какво ще донесе на всяка зодия това мистично пълнолуние

луна пълнолуние
Снимка: iStock

Днес ни очаква силно енергийно Пълнолуние в Близнаци. То ще се случи на 27-ми ноември, точно в 11:16 часа при 4 градуса. Тази мощна фаза на Луната насърчава кулминация, завършване и връзка със себе си.

Това ноемврийско пълнолуние се нарича "Боброва Луна". То въвежда студените месеци на зимата. Попада в дома на зодия Близнаци и този въздушен знак ще накара всички зодии да искат да общуват повече. Човек също може да се почувства отстранен и несигурен относно някои от житейските си ситуации. Това не е подходящо време за създаване на романтични връзки, но вместо това се насладете на време с доверени приятели. 

луна пълнолуние
Снимка: iStock

Слънчевият знак на Стрелец, който управлява този период, също насърчава тази свободолюбива и обичаща забавлението енергия. Необходимо е обаче да използвате този период, за да обмислите нещата и да не вземате големи решения, защото може да се почувствате по-объркани от обикновено.

Пълнолунието активира теми като контакти, общуване и обмен на информация. Подчертава важността на мисленето, логиката и движението.Преценете къде излишно давате енергия и се освободете от нещата, които не ви служат. Бъдете адаптивни и помислете преди да кажете нещо крайно. Използвайте възможността да видите друга гледна точка и да разширите хоризонтите си.

Пълнолунието образува аспекти с Марс и Сатурн, насърчавайки висока мотивация и енергичност. Внимание към импулсивността - контролирайте избухванията си. Това Пълнолуние ни носи шанс за нови знания, разширяване на хоризонтите и преосмисляне на сценариите в живота. Време е да направите място за новото и да се освободите от ненужното.

Ето и какво да очаква всяка зодия от Бобровата луна днес:

Пълнолунието в Близнаци: как ще се отрази на зодиите

Вижте в галерията тук какво да правите и какво да избягвате по време на пълнолуние:

10 неща, които да (не) правите при пълнолуние

 

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти