Сезонът на Водолея ни приканва да бъдем себе си: какво да очаква всяка зодия от този период

водолей
Снимка: iStock

Вече почти оставихме първия месец от новата година зад гърба си и мислим, че говорим от името на всички, когато казваме, че ни е време за малко почивка! За щастие, точно това ще получим днес, на 20 януари, когато Слънцето напусне стоическия, строг знак на Козирога и влезе в ексцентричния и вълнуващ Водолей!

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще си прекарват най-добре през този нов астрологичен период, докато постоянните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще трябва да работят по-усърдно отвсякога. Сезонът на Водолея приключва на 18 февруари, когато започва сезонът на Риби.

Много хора може би все още грешно си мислят, че Водолей е воден знак, но всъщност това е въздушен знак. Странно, нали? Е, "странна" е цялата работа на Водолея. Неговата енергия е свързана с това да се отличава и да бъдете различен! Независимо от вашия собствен зодиакален знак, сезонът на Водолея ви кара да блестите ярко, да бъдете себе си и да показвате дори онези части, които другите може да смятат за особени.

Независимо дали става въпрос за споделяне на вашия уникален вкус за музика с другите, гледане на изключително авангардни филми, експериментиране с по-дързък външен вид или участие в някой турнир... няма значение. Ако сте запалени по нещо, колкото и странно да е то, сега е моментът да се потопите в него. Не само това, време е да споделите това, което обичате, със света – и се уверете, че правите място за другите също да споделят своите странности!

Водолеят е хуманитарният герой на зодиака, което означава, че този месец е точното време за доброволческа работа, сътрудничество с група, работеща за обща кауза, или даряване на вашето време и/или пари за благотворителност. Ако не можете да направите всичко това, изборът да бъдете открити и да показвате на другите, че ги приемате, също може да направи чудеса.

Това време от годината обаче има и няколко недостатъка. Първо, Водолеят е известен с ината си. Без значение от собствената ви зодия, може да откриете, че се чувствате много запалени по нещо, но изглежда никой друг няма да го е грижа толкова много. Това означава ли, че другите хора грешат? Не, това просто означава, че са различни - и това е добре! Водолеят също има склонност да действа и да се откроява само за да изпъкне. Не забравяйте, че не всяко внимание е добро внимание и нарушаването на правилата само заради нарушаването на правилата невинаги е най-добрият ход. Изпъкнете поради правилните причини!

През по-голямата част от следващия месец Водолеят ще ви насърчава да бъдете себе си. Струва си да се повтаря: Бъдете себе си! Колкото повече празнувате уникалните странности на другите, толкова повече това ще ви се отплаща. Отворете ума си за различни хора от различни сфери на живота и със сигурност ще намерите много нови приятели.

О, и още нещо: в същия ден, в който започва сезонът на Водолея, Плутон ще влезе във Водолей, знак, през който последно е преминал през 1798 г. Да, тогава! Това е време на големи промени и революции, така че ще имате силата да трансформирате живота си в нещо много по-голямо и по-добро отвсякога. 

А сега, нека видим какво може да очаква всеки зодиакален знак от сезона на Водолея:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Водолея през 2024 г.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти