Днес edna любима херцогиня става на 40: анализ на наталната карта на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън
Снимка:

Зарина Главева

Днес любимата ни Кейт Мидълтън празнува своя 40-ти рожден ден! 

Предполагаме, че и вие като нас сте запленени от ефекта, който Кейт Мидълтън създава с всеки свой жест, облекло и дори усмивка. Тя притежава аура, благодарение на която пленява всеки, който се е докоснал до нея. 

Тя доказа през годините, че не може да бъде дефинирана само с една дума, но като замислим, съвсем спокойно можем да я наречем перлата в кралската корона. 

Днес тя е по-прекрасна от всякога. Сигурни сме, че цялото кралско семейство ще празнува, а пък Уилям, Шарлот, Луи и Джордж са ѝ подготвили специална изненада. 

Често, когато се вгледаме в наталната си карта и проследим взаимодействията вътре в нея възкликваме „Аха-а, сега разбирам! Всичко си идва на мястото“. Това никак не е случайно.

За тези от вас, които все още са скептично настроени към астрологията, погледнете собствената си карта (не само зодиакалния знак) и ще видите, че има повече смисъл отколкото сте предполагали.

Затова и днес решихме да разгърнем картата на любима кралска особа: Кейт Мидълтън. Това са само първите планети в картата ѝ, но подреждат всичко в перспектива. Сами се уверете, това е наталната ѝ карта:

натална карта кейт мидълтън
Снимка: edna.bg

Слънце в Козирог

Откакто Кейт е в полезрението на обществеността, тя е хвалена за избора си на облекло (който е на място) и в стила на Козирога тя никога не прави грешки в гардероба си и не се поддава на крещящи тенденции. Слънцето в Козирог обича класиката и може да бъде описано и като консервативно.

Това потвърждава теорията, че ако някога не сте сигурни какво да облечете на обществено събитие, посъветвайте се с Козирог, тъй като те дават отлични съвети и винаги знаят какво е подходящо да се облече за всеки повод.

Всички можем да вземем пример от херцогинята, когато става въпрос за облекло и външен вид.

► Скъпа прекрасна Кейт, ти показа, че си достойна да заемеш мястото на принц Филип

Асцендент в Лъв

Асцендентът в наталната карта показва много за нас - от какъв път ще поемем в живота до начина, по който изглеждаме. Царственият знак Лъв се свързва с крале, кралски особи, благородство, театър, актьори, творчество и изява. Лъв е знакът на самореализацията - пътят, който ни води от самосъзнанието през самоосъзнаването до крайната самореализация. Е, едва ли някой е изненадан, че херцогинята има този знак в картата си. Също асцендент Лъв предполага, че притежателят му има красива коса, нежна кожа и до известна степен “лъвско” изглеждащо лице.

Луна в Рак

Хората с Луна в Рак са изключително чувствителни към заобикалящата ги среда и особено съпричастни към настроенията на другите. Тези хора са отдадени на близките си, грижовни са, и взаимоотношенията и чувствата са важни за тях.

Луната също така е в опозиция (вид аспект) на всички останали планети в нейната карта, което означава, че всъщност всички други характеристики и движещи сили на картата се изразяват чрез тази видна Лунна енергия.

Интуицията ѝ е много развита и е много чувствителна към заобикалящата я среда. Херцогинята се стреми да осигури на близките си успокояваща семейна атмосфера и топлина. Това положение на луната доказва, че тя е родена да бъде майка.

► Кралски фотограф за голямата раздяла и първата снимка на Кейт: „Нямах представa кое е това

Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините

Меркурий във Водолей и в 6-ти дом

Меркурий в картата на Мидълтън е в естествения си дом, 6-ти, и в знака Водолей. Това показва остър ум, подсилен от методичност и структура. 

Хората с Меркурий във Водолей са надарени с широк поглед върху цялостна картина. Това е ум, влюбен в процесите и системите, и мнозина са привлечени от науката и технологиите.

Меркурий в шести дом показва, че човекът е много комуникативен и се свързва лесно на повърхностно ниво. Тези хора мислят много за здравето и благосъстоянието си и се интересуват от всякаква информация свързана със здравословното хранене и подобряване на физическото си състояние. Може би на това планетарно разположение Кейт дължи крепкото си здраве и добрата си фигура. 

Очаквайте втора част, в която ще разгледаме други планети, домове и аспекти от наталната карта на Кейт Мидълтън.

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти