Кралски фотограф за голямата раздяла и първата снимка на Кейт: „Нямах представa кое е това момиче“

Кралският фотограф Артър Едуардс разказва за първия път, когато заснема херцогинята на Кеймбридж. Напомняме, че преди да стане един от най-фотографираните хора в света, тя е просто една срамежлива студентка. 

Годината е 2005. Принц Уилям кани група приятели да прекарат заедно уикенда в Сандрингам. Кейт носи дънки, спортно яке, шал и е прибрала косата си в ниска небрежна опашка.

„Тогава не предполагах, че младото момиче, което прекрачи прага, един ден ще бъде нашата кралица“, споделя Артър.

Кейт и Уилям се запознават през 2001 г. в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където често споделят едни и същи учебни часове. Те поддържат приятелски взаимоотношения в продължение на две години, преди да започнат да излизат официално, и дори стават съквартиранти (споделят един апартамент с четири спални с още двама техни колеги).

Една от най-емблематичните снимки на кралската двойка е тази от тяхното завършване (отново през 2005 година):

Може би всички сте чували за тяхната голяма раздяла през 2007 година. Според кралски биограф Уилям е инициаторът, но той е и този, който се бори най-много за тяхното сдобряване – след като двамата се разделят в началото на месец  април, до края на май той вече е осъзнал, че това е било грешка.

„В края на месеца те тайно се срещнаха в Кларънс Хаус и в кръчма близо до Хайгроув, където Уилям ѝ казва, че иска да се съберат отново. Кейт обаче не искаше да избързва.“

Преломният момент настъпва през юни, когато Уил кани Кейт на парти с костюми в казармата му в Дорсет, разказват от Marie Claire. „Уил помоли Кейт да даде нов ход на връзката им“, пише биографът. 

Според източници на Никол по време на партито Уилям не изпуска от поглед Кейт, която е облечена като медицинска сестра. След като двамата танцуват заедно през цялото време, той я целува пред всички в полунощ. До края на партито двамата отново са заедно и оттогава са неразделни.

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

Едуардс разказва, че след раздялата съпругата е тази, която първа забелязва Кейт на концерт на стадиона Уембли в чест на принцеса Даяна. В този момент му прошепва: „Май всичко започва отначало.“

През 2010 година, непосредствено преди официалното обявяване на годежа, Кейт е представена на кралския фотограф, а той дискретно пита Уилям за раздялата им. Принцът му отговаря: 

„Ако трябва да бъда честен, Артър, трябваше да съм сигурен, че това е жената за мен, защото искам този брак да продължи завинаги.“ 

Е, такива са понякога пътищата на съвременната любов…

Романтичният коледен момент на Кейт Мидълтън и принц Уилям (и още снимки от службата в Уестминстърското абатство)

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти