Как да опитомиш свободолюбивия алфа мъжкар (5 урока, които научихме от Кейт Мидълтън)

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: iStock/Getty

Тъй като проявихте голям интерес към статията „Как да прелъстим и манипулираме всеки мъж (5 урока, които научихме от Меган Маркъл)“, няма как да не обърнем внимание и на друга не по-малко известна кралска двойка – Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж изглежда точно като в приказките: бляскава сватба, три деца, щастлив семеен живот в истински замък, любов и хармония в отношенията им. А онова свежо и стройно момиче, което спечели сърцето на принц Уилям в университета „Сейнт Андрюс“ преди цели 20 години, сега се е превърнало в зряла, мъдра и способна жена, всеотдайна и отговаряща на високите изисквания съпруга и майка, олицетворение на стила и елегантността, завършена публична личност - някой, чиято аура излъчва скромност, спокойствие, но и огромна сила.

 Експерт по езика на тялото анализира Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „Джеймс Бонд“

В този ред на мисли, днес ви представяме пет златни урока, които можем да научим от херцогинята на Съсекс, за да успеем да поканим и задържим в живота си един истински алфа мъж. 

Отново поясняваме, че подхождаме към темата с щипка ирония и не желаем да бъдем взети твърде насериозно.

Не търси внимание на всяка цена

Да, ти си привлекателна, поддържана, самоуверена жена. Позволи на хората сами да го разберат, вместо да им натрапваш присъствието си винаги и на всяка цена.

Гардеробът на херцогинята създава усещане за скромност, минимализъм и елегантност. С други думи, с визиите си сякаш казва: "Радвам се да съм тук, но не искам да се пречкам". С по някое и друго камъче и мънисто, но не в прекомерни количества, че да се прекрачва границата на семплия кралски стил. Разбира се, емблематично изключение от това правило е незабравимата златна рокля, с която Кейт събра всички погледи на звездната премиера на Джеймс Бонд наскоро:

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Изненадвай го с качества, които не подозира, че притежаваш

Изкуството на съблазняването не е само за разкрепостени жени с нисък морал. Това, че просто не ти идва отвътре да си инициативна и сексуална, когато комуникираш с мъже, не означава, че не трябва пускаш на свобода своето секси алтер его поне от време на време. 

Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям

Кейт и Уилям се запознават през 2001 г. в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където често споделят едни и същи учебни часове. Принцът я възприема повече като приятел, докато тя не дефилира с предизвикателна рокля по време на ревю на 26 март 2002 година. По това време Кейт е обвързана с колегата си Рупърт Финч. Това обаче по никакъв начин не спира Уилям и още на партито същата вечер той проявява интерес към нея. Нещата не протичат така, както принцът ги е планирал, защото Мидълтън не отвръща на вниманието. 

Приятелството и уважението преди любовта

Бъди негов треньор, а не мажоретка. Алфа мъжът иска да има до себе си алфа жена. Нека във връзката ви има едновременно и подкрепа, и състезание. Двете неща не си противоречат, напротив, тези взаимоотношения са над клишето "Обичам те такъв, какъвто си" и го замества с "Вярвам в теб, искам да постигнеш целите си, защото знам, че това ще те направи щастлив/а"

Когато те бяха „само приятели”: „Уилям не сваляше очи от нея, когато се намираха в една стая”

Кейт и Уилям поддържат приятелски взаимоотношения в продължение на две години, преди да започнат да излизат официално, и дори стават съквартиранти (споделят един апартамент с четири спални с още двама техни колеги). Принц Уилям си спомня с усмивка за студентските им години и разказва: „Започнахме да живеем заедно като приятели. Живяхме и с още няколко души и нещата сякаш се развиха с напредъка времето. Опознавахме се все повече, прекарвахме все повече време заедно.”

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Търпение, търпение, търпение

Наскоро наша мъдра приятелка с голям опит зад гърба си ни сподели следното: „Момичета, ще ви кажа едно нещо за мъжете, които не искат да се обвържат – каквото и да правите, каквото и да си мислите, няма как да го накарате насила да направи каквото и да било. Един мъж трябва сам да реши кога иска да се обвърже, а вие просто стискайте палци да сте жената до него, когато този момент настъпи.“

Как слуховете за изневяра на принц Уилям са подобрили връзката му с Кейт Мидълтън

Девет години след запознанството им Уилям предлага брак през 2010-та. Според историка и биограф Робърт Лейси преди това „Кейт в крайна сметка приема идеята, че ще трябва да проведе дълъг стаж. Уилям първоначално заявява, че не иска да се жени до 30-тата си година. Тя чака девет години, но накрая го получава на 28, така че отбелязва едно стратегическо постижение от своя страна, но и се оказва идеален наследник на трона.“

Тайната на успешния брак

Първо, алфа двойките не разчитат един на друг, за да се забавляват и да осмислят деня си, те са индивидуални личности със силен характер. Второ, научи се да пазиш дискретност и не допускай трети лица във вашия малък свят, независимо от провокациите. Ако някога имаш каквито и да било притеснения, нека партньорът ти да научи за това от самата теб, а не от близките ти или от двусмислени намеци.

В заключение, алфа мъжът няма нужда от импулсивна, шумна и разкрепостена жена, която да го вади от зоната му на комфорт ежедневно, напротив – той се нуждае от позитивна, добросърдечна и независима дама, която да го посреща и изпраща всеки ден с усмивка и да създава усещане за уют и спокойствие. Когато графикът ти е пълен с ангажименти, нови контакти, стрес, адреналин, в никакъв случай не желаеш да се сблъскаш със същото и в границите на дома си, нали?

Животът на членовете на кралското семейство не е лесен, а представете си само какво се случва в главата на бъдещия престолонаследник на Великобритания. Той има нужда от някого, на когото наистина да може да разчита в дългосрочен план. Защото короната е красива, но тежи и се носи само с високо вдигната глава. А самата Кейт е разбрала, както и херцогът на Единбург преди нея, че преди да станеш член на британското кралско семейство, имаш дълъг и труден път за извървяване, но ако правиш малки и добре обмислени стъпки и се вслушваш в спокойния глас на разума и мъдростта, един ден заслужено ще получиш честта да станеш опората на една голяма и още по-обичана институция, както и на един достоен и още по-обичан мъж.

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Още материали за кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти