Как слуховете за изневяра на принц Уилям са подобрили връзката му с Кейт Мидълтън

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

През пролетта на 2019 г. бяха разпространи твърдения за афера на принц Уилям с Роуз Ханбъри – съседка от Норфолк, където семейството прекарва време в дома си Анмър Хол. Според приближен на кралската двойка обаче слухът всъщност се е отразил добре на връзката ѝ.

Анонимен семеен приятел споделя пред изданието “US Weekly”, че отначало херцогинята, разбира се, не била доволна от клюките: „Кейт очевидно намира слуховете за болезнени и мрази мисълта, че един ден децата ѝ ще могат да ги прочетат в интернет.“

Подозренията обаче се превърнали във възможност за израстване на отношенията. „Това накара нея и Уилям да седнат и разгледат връзката си, а те осъзнаха, че трябва да правят това по-често“, обяснява анонимникът.

Втори източник на изданието разказва, че спекулацията „не се отразила добре“ на Кейт Мидълтън, но заедно с Уилям се погрижили да преминат през нея. „Тя се справят чудесно с подобряването на брака си“, споделя близък на двойката, и допълва: „Сътресенията в брака не са необичайност, особено след осем години, а Кейт и Уилям не правят изключение. Двамата все още са силни заедно. Независимо от техните добри и лоши моменти, двамата се обичат много, а децата им са най-важното нещо в техния живот.“

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Слуховете започнаха още през март, когато “The Sun” написа, че Кейт е имала конфликт с Хенбъри, която беше наречена „провинциалната ѝ съперничка“. От “Daily Mail” след това съобщиха, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж дори обмисляли законови действия срещу невярната история.

Същото издание по-късно съобщи, че между Мидълтън и Хенбъри нямало вражда, а двойката не предприела мерки, тъй като медиите не можели да предоставят никакви доказателства. Не е учудващо, че от Двореца и този път не удостояват ситуацията с коментар.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти