Как да прелъстим и манипулираме всеки мъж (5 урока, които научихме от Меган Маркъл)

меган маркъл
Снимка: Getty/iStock

Меган и Хари със сигурност не могат да ни оставят равнодушни. Някои мислят херцогинята за съвременната икона на феминизма и жертва на монархията, други - за нарцисист и манипулатор. Някои възприемат херцога като новия стандарт за перфектен мъж, други - за слабохарактерен и лишен от кой знае какви качества бивш член на кралското семейство. Едно обаче е сигурно - те са сред най-коментираните личности в последно време, ние обичаме да пишем за тях, а голяма част от вас имат доста красноречиви мнения, които редовно споделяте с нас. 

Представяме ви пет златни урока, които можем да научим от херцогинята на Съсекс. С тяхна помощ ще се почувстваме не само по-самоуверени, но и имунизирани срещу манипулация и вероятност да се превърнем в „принц Хари“ в любовта.

Поясняваме, че подхождаме към темата с щипка ирония и не желаем да бъдем взети твърде насериозно.

► Адаптация, адаптация, адаптация

Научи се да бъдеш социален хамелеон – изучавай маниерите, навиците, цялостното поведение на хората в живота на твоя партньор, и ги приложи върху себе си. Така ще съкратиш процеса на опознаване и извоюване на доверие – колкото „по-близка“ и „позната“ те чувства той, толкова повече ще ти вярва. Именно сляпото му безгранично доверие е оръжието, с което ще можеш да постигнеш всяка своя цел в по-късен етап.

В този ред на мисли, забелязахте ли как Меган Маркъл бавно се превърна от секси холивудска актриса в консервативна майка и защитник на човешките права? Няма нищо случайно.

Тази снимка е от участието на Меган в предаването "Deal or no deal" преди години, като българският еквивалент на работата ѝ е „момиче на късмета“.

► Силата на комплиментите и синдрома за уникалност

Когато опознаваш един мъж, опитай се да откриеш неговите слабост и несигурности, онази негова страна, която се бои да разкрие пред света или от която никой не се интересува. Той е бизнесмен, който обича да рисува? Обсипи го с комплименти за артистичните му заложби.

Този метод работи безотказно при Хари – порасналото момче, на което цял живот му се повтаря, че е малкият брат на престолонаследника на Великобритания, че е обречен да бъде на второ място, веднага би се разтопило от думите: „Ти си специален. За мен ти не си опция, ти си приоритет. Нямаш нужда от кралското семейство, за да си успешен, спри да се водиш по техните правила, след като не те оценяват.“

► Ролята на жертвата

Колкото по-убедително влизаш в ролята на отчаяна принцеса, попаднала в беда, толкова повече поводи му даваш да се почувства като смел рицар. 

Никога не признавай, че си допуснала грешка. Винаги намирай начин да извъртиш историята и да настроиш обстоятелствата в твоя полза. А дори някога да направиш нещо ужасно и неуважително, просто кажи, че вината е на другите, защото не те харесват и са предубедени.

За сравнение, Меган смята, че може да променя с лека ръка вековни кралски традиции, а когато това не се случва по план, със завидна ловкост вади от задния си джоб думичката „расизъм“ и „психически тормоз“. А когато някой намеква за некоректното ѝ отношение към персонала и самата Кейт Мидълтън, използва платформата на Опра, за да заяви, че „всъщност се случи точно обратното“.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

► Никога на колене пред когото и да е

След като вече си усвоила изкуството на виктимизацията, време е да е приложиш знанията си във всички сфери на вашите взаимоотношения. На кого изобщо са му притрябвали правила и ограничения?

Точно по този начин Меган системно нарушава кралския протокол. Докато още бяха членове на кралското семейство, Меган и Хари захвърляха официалностите напълно и дори молеха да ги посрещат колкото се може по-малко формално, нямаха и нищо против да ги наричат с малките им имена. По всичко личи, че те просто не желаеха да бъдат център на внимание и искат да водят скромен и спокоен начин на живот, нали? Не сме напълно сигурни.

И до ден днешен, въпреки че се оттеглиха от кралското семейство, Хари и Меган продължават да използват титлите си и дори спретнаха свое собствено кралско пътуване до Ню Йорк, за да се включат в популяризирането на хуманитарни каузи, но вместо това привлякоха внимание единствено към себе си. А дали това не беше съвсем целенасочено търсен ефект? 

► Изолирай го от всичко, което обича

Дистанцирай го максимално от всички хора, които се интересуват от него, за да имаш още по-голям контрол върху живота му. Ако успееш да го убедиш да отидете да живеете на друг континент, още по-добре!

Брат му го е предупредил да си има „едно наум“ за теб, тъй като връзката ви се развива твърде бързо? Той е просто отчаян и нещастен човек, „затворен в капана“ на предразсъдъците си. 

Тези знаци подсказват, че имаш връзка с нарцистичен човек

Нека си припомним някои от шокиращите разкрития на Меган и Хари по време на интервюто им с Опра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти