Какво ли си мислят? Хари и Меган допуснаха непростими грешки по време на „кралското“ посещение на Ню Йорк

принц хари меган маркъл
Снимка: Getty

Меган и Хари със сигурност не могат да ни оставят равнодушни. Някои мислят херцогинята за съвременната икона на феминизма и жертва на монархията, други - за нарцисист и манипулатор. Някои възприемат херцога като новия стандарт за перфектен мъж, други - за слабохарактерен и лишен от кой знае какви качества бивш член на кралското семейство. Едно обаче е сигурно - те са сред най-коментираните личности в последно време, а публичните им появи за пореден път предизвикаха смесени реакции.

Кой каза, че само кралските особи ходят на турне из страната, за да се занимават с благотворителност? Хари и Меган спретнаха свое собствено кралско пътуване до Ню Йорк, за да се включат в популяризирането на хуманитарни каузи. Вместо това привлякоха внимание единствено към себе си. Но дали това не е съвсем осъзнат търсен ефект?

Тези знаци подсказват, че имаш връзка с нарцистичен човек

Е, не се изисква голям скок на въображението, за да предположим, че ако си жена под светлината на прожекторите, хората ще говорят за начина, по който се обличаш. Всъщност, това е доста неприятен двоен стандарт - от мъжете се изисква само един класически костюм и усмивка за създаване на приятно първо впечатление. Добрият и лошият вкус са субективни етикети, но има едно голямо правило: "Дрехите, които носиш, не трябва да отвличат вниманието от каузата, за която работиш"

Ако надникнем в нюйоркския гардероб на Меган Маркъл, ще ни направи впечатление, че той е семпъл и класически, но в никакъв случай не е евтин. Според Daily Mail общата стойност на дрехите и аксесоарите, които херцогинята избира за тридневния си престой, надхвърля сумата от 67 хиляди британски лири (приблизително 150 хиляди български лева). Само бялата рокля на Valentino, с която се появява за концерта Global Citizen, е на стойност 4,5 хиляди долара:

Меган и Хари с призив на концерта Global Citizen

Това обаче не е всичко. На снимките виждаме, че гардеробът на Меган вече приветства началото на есента, но това е странно и не особено разумно решение, тъй като температурите в Ню Йорк по време на престоя им са около 26 градуса. Обяснението на таблоидните медии е следното: Хари и Меган ходят със скрити микрофони в дрехите си и са следвани от личен оператор, за да записват всички свои преживявания, които впоследстиве ще бъдат събрани в документален филм по Netflix, а широките дрехи и дълги палта са сигурно прикритие.

И все пак, снимките от срещата им с настоящия кмет Бил де Блазио и губернатора Кейти Хокул в Световния търговски център (тук би бил уместен въпросът защо те се срещат с тях и по какъв начин притежават необходимите компетенции и авторитет, за да инициират такъв официален разговор) създават усещането, че Меган сякаш идва от друг климатичен пояс:

Меган Маркъл и принц Хари пристигнаха в Ню Йорк

Е, да облечеш дизайнерска рокля на глобално събитие с многомилионна публика е едно, но да посетиш в целия си дизайнерски блясък началното училище „Махалиа Джаксън“ в Харлем, за да дариш градински кутии със зеленчуци, пералня и сушилня за училищни униформи, със сигурност привлича вниманието на нейните недоброжелатели. Вижте снимки от събитието в галерията тук >>>

По време на посещението си там Меган Маркъл прочете на децата първата си книга „Пейката“. Изданието бе публикувано по-рано това лято, а историята е за връзката между баща и син, видяна от гледна точка на майка. Припомнете си повече ТУК.

Да четеш книги на децата и да даряваш неща от първа необходимост са прекрасни жестове. Но дали тази книга с големи картинки и без реална история, предназначена за малки деца, е подходяща за второкласници от семейства с нисък социално-икономически статус, съществена част от които вероятно нямат бащи? Явно да, ако е в името на саморекламата. Иначе не е никак странно, че книга, която е посветена на бащите, се популяризира от дама, която публично се отрече от баща си, и от господин, който публично се отрече от своя баща.

Продължаваме с още един съществен въпрос: Къде е Хари? На земята, седнал сред децата, разбира се. За пореден път отново застава в сянка, за да не пречи на съпругата си да получава общественото внимание, което заслужава. Както когато позират за корицата на списание Time. Сякаш това не е принцът, синът на престолонаследника на Великобритания и на принцеса Даяна, а посредствено и много объркано момче. 

И за завършек, няма нищо по-добро от това, да прекарваш 3 дни в разговори за зелена политика и екология, отседнал в луксозния любим хотел покойната си майка за осем хиляди долара на вечер, и да се прибереш вкъщи с частния си самолет. 

Е, това са фактите. Изводите оставяме на вас.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти