Принц Хари: „Баща ми и брат ми са в капан. Те не могат да си тръгнат“

хари уилям чарлз
Снимка: Getty

Хари разкрива неочаквани детайли за взаимоотношенията си с принц Уилям и принц Чарлз по време на специалното интервю на Опра по телевизия Си Би Ес, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от Dariknews.bg.

Принцът се е чувствал „в капан“ като член на кралското семейство и признава, че никога нямаше да се освободи от тази тежест, ако не бе срещнал Меган Маркъл.

„Бях хванат в капана на системата, както и цялото ми семейство. Баща ми и брат ми също са в капан. Те не могат да си тръгнат и искрено им съчувствам заради това.“

Когато Опра се интересува за причината да се откаже от привилегиите си миналата година, Хари описва преживяното като „дългогодишни преговори“, които нямаше да се състоят, ако не беше подкрепата на съпругата му и категоричният отказ на Двореца да предложи съдействието си в тежък момент. Наранен е и от факта, че никой от кралското семейство не е казал нищо за расистките вестникарски статии за Меган.

принц Хари принц Чарлз принц Уилям
Снимка: Getty

Според него покойната му майка принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му: 

"Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка."

Внукът на кралица Елизабет Втора не е искал да изненада неприятно баба си с това решение и още храни голямо уважение към нея: 

"Проведох три разговора с баба си и два с баща си, преди той да спре да отговаря на обажданията ми. И тогава той ме попита дали мога да изложа всичко това писмено."

Отношенията с брат си - принц Уилям, коментира по следния начин:

  „В момента сме в застой. Но, за щастие, времето лекува всичко.“

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Хари твърди, че Меган е неговият „спасител“, но тя от своя страна не може да се съгласи и пояснява:

 „Мисля, че той спаси всички нас. Той пое инициативата и каза, че трябва да намерим начин да се справим. И той взе решението, което спаси живота ми и семейството ни.“

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти