Изневерил ли е принц Уилям на Кейт Мидълтън?

Изневерил ли е принц Уилям на Кейт Мидълтън?
Снимка: Getty

"Пази се от приятелки", тази мъдрост е древна като света, защото в историята има много случаи, в които съпругът прелюбодейства с най-добрата приятелка на своята жена.

За съжаление, изглежда тази съдбовна ситуация не е подминала и кралското семейство...

Преди няколко дни изданието In Touch разпространи информация, че принц Уилям системно е изневерявал на Кейт Мидълтън с една от най-добрите й приятелки - Роуз Ханбъри.

Вижте повече снимки на очарователната Кейт Мидълтън ТУК

Според медията внукът на кралица Елизабет Втора започнал извънбрачната авантюра с Роуз, която също е омъжена и заедно със съпруга й Дейвид са близки приятелски семейства с Уилям и Кейт, по време на третата бременност на хецогинята на Кеймбридж.

Докато Мидълтън все още очаквала на бял свят да се появи третото им дете принц Луи, херцогът на Кеймбридж Уилям често се отбивал на гости в дома на Роуз, а срещите не били само приятелски, твърдят от In Touch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В британски медии се появиха твърдения, че принц Уилям изневерил на Кейт Мидълтън с най-добрата й приятелка Роуз Ханбъри... В Edna.bg можете да прочетете всичко ясно дотук относно кралското семейство и скандала (линк в биото горе ⬆️⬆️⬆️) Все пак се надяваме новината да не се окаже вярна! #rosehanbury #kensingtonpalace #katemiddleton #princewilliam #royalfamily #instadaily #kensingtonroyal #duchessofcambridge @kensingtonroyal @theroyalfamily

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on

Материалът в изданието разказва още, че Кейт Мидълтън е заподозряла Уилям и в крайна сметка и узнала истината. Тя помолила съпруга си да прекрати аферата, а в впоследствие отдалечила приятелката си Роуз от приятелския им кръг.

Случката нанесла напрежение в отношенията и брака между херцозите на Кеймбридж, но все пак до развод нямало да се стигне. Все пак ситуацията нанесла смут в целия кралски двор и близките на двойката били шокирани от предателството на Уилям.

Новината обиколи и още няколко водещи британски медии, което увеличи мащабите на скандалното твърдение.

f
Снимка: Getty

Междувременно се появи информация, че принц Уилям, чрез своите адвокати, категорично отрича слуховете и ще съди клеветящите го издания. Официално потвърждение на новината няма, но ние ще ви държим в течение около развоя на тези спекулации относно кралското семейство.

f
Снимка: Getty

Същевременно ние се надяваме новината да не се окаже вярна и принц Уилям да не се оказва мъж, който повтаря грешките на предците си. И най-вече на баща си Чарлз, който по време на целия му брачен съюз с принцеса Даяна, е поддържал интимни отношения с друга жена - Камила...

Разгледайте снимки от едно от последните събития, на което Кейт и Уилям бяха заедно - в галерията ни ТУК

f
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти