С какво се занимаваше Кейт Мидълтън преди да стане част от кралското семейство?

С какво се занимаваше Кейт Мидълтън преди да стане част от кралското семейство?
Снимка: Getty/Gulliver

Често виждаме Кейт Мидълтън на официални и благотворителни събития заедно със съпруга си Уилям и други членове на кралското семейство. Сякаш сме свикнали тя да има ролята на красивата придружителка, която има куп социални ангажименти. Но с какво всъщност се е занимавала херцогинята преди да стане такава и как е изкарвала парите си, когато не е била част от кралската фамилия?

Със сигурност е трудно да опиташ да си намериш обикновена работа, след като сватбата ти е гледана по телевизията от милиони хора по света и си омъжена за принц. Ето защо съвсем очаквано Кейт се отдаде на кралски ангажименти от 2011-та година насам - тя просто няма друг избор.

Вижте ТУК как се обличаше Кейт Мидълтън преди да стане херцогиня >>>

Но какво е правила преди всичко това? Нека се върнем назад...

Преди да отиде в университета "St. Andrews", където среща любовта на живота си, а именно прин Уилям, Кейт си е взела една година почивка след завършването на средното си образование. Тя е използвала тази година, за да попътува по света. Прекарала е известно време в Чили по доброволческа програма и е учила в Британския институт във Флоренция, Италия.

Тя завършва университета през 2005 г. с диплома по История на изкуствата и работи за кратко при родителите си, които имат кетъринг фирма.

20 доказателства, че Кейт Мидълтън подражава на стила на принцеса Даяна

След това се мести в Лондон, където работи като асистент продажби в луксозен магазин за бижута.

Собственикът на бутика споделя пред медии, че Кейт е била много отговорен служител и се е държала на ниво, въпреки постоянната намеса на папараците в личния ѝ живот (по това време тя вече е имала отношения с принца).

Тя седеше в кухнята по време на обедната почивка и си говореше с всички - от шофьорите на бусовете до момичетата на касата. Беше наш много ценен кадър.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Малко по-късно тя напуснала работата си, за да има повече време за себе си и да реши какво иска да прави, а слухове твърдят, че е имала желание да стане професионален фотограф.

Кои са най-достъпните дрехи, които Кейт Мидълтън е носила

Кейт наистина прави повечето официални портрети на децата си до ден днешен и определено има качествата на отличен фотограф, но с всички кралски ангажименти едва ли има време да се отдаде напълно на своята страст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти