Българките отново сме титулувани като най-красиви

Българките отново сме титулувани като най-красиви
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Един от основните поводи за национална гордост, знаете, е красотата на българките. Още от малки го слушаме това – колко сме красиви тук, пък какви били англичанките и холандките, например.

Дали обаче има истина в тези твърдения или са плод на националното ни желание и ние да се потупаме с нещо по гърдите и похвалим пред света.

Според статия в сайта drprem.com България наистина е родина на едни от най-красивите жени в света.

Материалът в сайта описва страната ни така, както бива описвана почти навсякъде в чужбина – незнайна, но кокетна, носеща следите от социализма, но развиваща се с бързи темпове, разкошни плажове, супер ски курорти и страхотни жени.

Българките са представени като светлокожи и светлооки, с тъмни коси, романтични, приятелски настроени, но леко избухливи, но пък страстни.

Другите споменати красавици в статията съвсем не изненадващо са рускини, украинки, италианки, индийки, скандинавки, бразилки, сръбкини, колумбийки, аржентинки и румънки.

В заключение авторите са написали, че вярват в красотата и качествата на всяка една жена, но тяхното лично и персонално мнение е, че представителките на гореизброените националности имат преднина пред останалите що се отнася до външен вид, излъчване и сексапил.

Какво е вашето мнение? Има ли географския регион значение или всичко това са остарели приказки?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти