Италианската мода има нов дом в София

Платена публикация

Италианската мода има нов дом в София
Снимка: Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli присъства лично на официалното откриване на своя първи монобранд бутик в столицата, заедно с още над сто от клиентите и партньорите на марката и ценители на изисканата мъжка и дамска мода като Греди Асса, Левон Хампарцумян и Андреа Казини от управителния съвет на УниКредит Булбанк, Виолина Маринова и Диана Митева от управителния съвет на Банка ДСК, Галя Прокопиева и Велислава Попова от Икономедиа, Милена Попова (EVA), Милена Алексиева (Harper’s Bazaar България), Андро Андреони, Весела Илиева от Unique Estates, Катя Паскова, д-р Радина Денкова и много други.

Щастлив да бъдa за пръв път във вашата красива страна с древна история. Искам да изразя своята изключителна благодарност към моя партньор г-жа Алипиева, с която работим успешно вече две години и половина. Произхождам от малко работническо семейство, което ме е научило винаги да се отнасям с достойнство към всяко човешко същество и да не забравям откъде съм тръгнал.

Именно заради това живея в малкото селце Соломео и се опитвам да го реставрирам, за да остане като наследство за поколенията. Днес си поговорих малко с младите хора тук и на повечето им липсва кураж.

Бъдете по-смели! Живеем в златен век и преживяваме огромен ренесанс в духовен, морален и социален аспект. Може да постигнете много! Дано съм успял да ви предам поне малко от вярата в човечеството и ценностите на човека и марката Brunello Cucinelli.” – сподели италианският дизайнер на събитието в София.

Харизматичният италианец и неговият осемчленен екип останаха очаровани от стилното градинско парти с автентична рустикална атмосфера с много живи цветя, подчертана от страхотните български вина на Винарско имение Драгомир и тематичния кетъринг на Рене Кетеринг.

Музиката бе поверена на Рейчъл Роу и Страхил Велчев (KiNK), които спечелиха гостите с половинчасов с най-известните песни на българската певица и няколко неочаквани кавър версии на популярни парчета.

За бутика в София
Официалният бутик на Brunello Cucinelli в София е разположен на два етажа и 250 квадратни метра. В него ще намерите мъжката и дамската колекция на италианската марка, заедно с аксесоарите за мъже и жени. Марката е световноизвестна със своите висококачествени кашмирни пуловери, позиционирани в най-високия луксозен сегмент.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти