90-годишен юбилей на красотата

90-годишен юбилей на красотата
Снимка: Thinkstock

„Арома“ посрещна журналисти, партньори и колеги на „Празника на красотата“, посветен на 90 годишния юбилей на компанията. Гостите се отправиха на пътешествие във времето и преминаха през минало, настояще, бъдеще и откриха „тайната на красотата“, пазена вече 9 десетилетия.

Представеният корпоративен филм върна присъстващите назад във времето, когато е възникнала идеята и е основана компанията за производство на етерични масла и есенции.

Историята на компанията разказа за епохата на социализма, когато в „Арома“ са създадени много продукти, посветени на здравето и красотата.

Годините на преход бяха представени с модернизирането на производството и върнаха нашите пътешественица в настоящето.

Изпълнителният директор на компанията, г-н Димитър Луканов представи производствените условия и възможностите на компанията днес, като увери всички присъстващи, че всичко е благодарение на хората и за хората.

Просперитетът на компанията не би бил възможен без високия професионализъм и потенциал на всички служители в нея.

Присъстващите научиха интересни факти за компанията и любопитни подробности за любимите продукти под марките – „Арома“, „Здраве“ и „Астера“, представени от маркетинг мениджъра – Деница Милева.

В края на събитието беше разкрита „тайната на красотата“, пазена цели девет десетилетия! Пресъздадена чрез новата идентичност на компанията, тайната скрита в продуктите на „Арома“ е емоцията. Емоцията, която дава усещането за чистота, нежен допир, мекота и дарява красота!

Пътешествието във времето даде възможност на всички гости да опознаят компанията като успешна иницатива на няколко поколения българи, която не спира да се развива и създава красота за всички свои потребители.

Песента „Аромата ти“, написана специално за лансирането на серията продукти „Арома Коктейли“, която Кристо и Сантра изпяха на живо, сложи финала на „приказка за красотата без край“.    

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти