Позвъни на приятел

Светла Иванова
Снимка: Личен архив

Как сте, приятели? Остава ли ви време за нашата колонка? Очаквате ли да прочетете нещо специално?

Много бих искала да ми напишете точно какво. Не, че аз не мога да ви разказвам просто така. За времето. За любовта. За хората. За работата. За всичко. Както вече повече от година го правя тук. И когато видя, че моите мисли стигат до вас съм доволна, защото човек  винаги е по-щастлив, когато споделя.

Днес искам да ви напомня точно това. Да споделяте щастието. Човек сякаш по-често се обажда на приятел, когато има нужда нещо да му каже. А защо не пробвате да позвъните на някой, който не очаква, че сте се сетили точно за него. Ей така. За да му пожелаете приятен ден! Нищо специално. Както ви пиша аз сега.

Днес просто искам да ви пожелая ЧЕСТИТ НОВ ДЕН!

И ако той не мине според очакванията ви - не се отчайвайте. Добър или не чак толкова - това все пак е първият ден от всички, които ни остават! На нас. Двамата с теб.
 

Представяме ви съвместния клип на Светла Иванова и Дамян Попов към песента им "Двамата с теб". Това е първият им съвместен проект, но обещават да не е последния. Режисьор е Васил Стефанов. Песента по музика на Дамян Попов е включена в новия албум на Светла "Любов и кафе" . Аранжиментът е дело също на изпълнителя и Светослав Заров. Предложението за дуета идва от Дамян, а Светла толкова харесва песента, че забавя с два месеца излизането на новия си албума "Любов и кафе", за да я включи в него.

В момента изпълнителите подготвят съвместен репертоар за участия в клубовете в страната, така че, приятели, може би ще се запознаем на някое от тях!

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти