Внимание, той е жив: Джон Сноу

Внимание, той е жив: Джон Сноу
Снимка: netinfo

Ако сте сред почитателите на сериала „Игра на тронове“ (Game of Thrones), то със сигурност финалът на последния пети сезон ви е шокирал – най-вече със смъртта на един от любимите ни герои Джон Сноу.

През последните месеци социалните мрежи и световни сайтове за кино новини нищиха казуса дали наистина героя, в чиято роля се превъплъщава актьорът Кит Харингтън, наистина е мъртъв или има дори и минимална надежда да го видим отново жив в следващите епизоди.

Е, краят на тези колебания настъпи, защото според официалния профил в „Туитър“ на сериала, излъчван по HBO, Джон Сноу е жив и ще го видим и в предстоящия през април 2016-а година 6-ти сезон.

Това разкрива един от постерите на серийната екранизация по романите на Джордж Р. Р. Мартин, в който ясно се вижда образът на Джон Сноу – със зловещо окървавено лице.

Припомняме, че последните кадри на персонажа в сериите са как той лежи ранен на снежната земя и издъхва под падащите върху него снежинки.

Въпреки това членове от екипа на сериала разкриват в различни свои интервюта, че Джон Сноу наистина е мъртъв. Тогава на нас не ни остава нищо друго, освен да очакваме април 2016-а, когато ще можем да разберем под каква форма ще се завърне един от малкото останали все още живи главни персонажи в този легендарен сериал.

А на всички, които все още не са го гледали, препоръчваме да го направят. „Игра на тронове“ е един от малкото сериали, които винаги предизвикват вълнение и шокират с неочаквания обрат на събитията.

Още за "Игра на тронове":

Хелън Мирън иска да участва в "Игра на тронове"

Захари Бахаров ще участва в "Игра на тронове"

Еми 2015: Игра на тронове е сериалът на годината

Новата най-сексапилна жена на света е...

Не пропускайте нищо от най-интересното, най-коментираното и най-четеното през седмицата, като се абонирате за нашия седмичен бюлетин ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти