Невероятната тайна за добра форма на супермодела Адриана Лима

Невероятната тайна за добра форма на супермодела Адриана Лима
Снимка: netinfo

На почивка на гръцкия остров Миконос 35-годишният супермодел, Адриана Лима, показа защо е обект на завист на милиони жени. Тя демонстрира изящни форми и за пореден път доказа, че е е сред най-добрите в света на моделите.

Тайната на нейната красота не е само в гените, щедро дарени от Майката природа. Лима все пак се придържа към диета, макар да не се отнася към нея с чиновническа педантичност и научна точност.

„Старая е да се храня балансирано. Тайната е да се следи обемът на порциите. Храната е източник на енергия, затова е много важна“, споделя Лима в свои интервюта.

Тя разкрива още, че спортът е неотменима част от нейния живот и именно той ѝ позволява винаги да бъде във форма.

„Занимавам се с фитнес. Не се напрягвам твърде много, но в живота съм крайно активна, затова тялото ми може да издържи на интензивни тренировки. Освен това имам две деца, които ми помагат да остана във форма – аз постоянно се движа из дома!"

Но се оказва, че най-голямата тайна за стегнато и красиво тяло на Адриана всъщност е много проста и всеки може да се възползва от нея. 

"Искате ли един съвет? В къщи има въже за скачане и всеки път, когато намеря време, скачам по десет минути. Не трябва да се изтощавате с часове, десет минути са достатъчни“.

Разгледайте галерията ни и вижте кадри от почивката на Адриана, включващи и много селфита без грим, както и страхотната ѝ форма!

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти