Дръзка и очарователна – булката на пролетта

Дръзка и очарователна – булката на пролетта
Снимка: Сп. Булка

Пролетта впечатлява с разнообразие – асиметрия, ултракъсо, обемни поли и изчистен силует. А перлите, привличащи вниманието към гърба, са като глътка чист въздух в модните тенденции. Роклите са украсени с цветчета - рози и петунии.

Синьо, тюркоаз, сиво, розово и дори мента заменят традиционното бяло и слоновата кост.

Ръце в дантела
Ако през последните сезони властваха роклите с корсет, през пролетта бъдете готови да обгърнете ръцете си с дантела. Ръкавите са основната тенденция – дотолкова сериозна, че са способни да се превърнат в истинския герой на тоалета. Те са дълги, до китките, в краен случай стигат до лакътя. Вариантите са много – може да са изработени от плата на горната част или да са от тънка и ефирна дантела. Алтернатива е ръкавът от прозрачен тюл – почти невидим отдалеч, украсен с флорални орнаменти или изработен в интересна форма.

Дръзко късо
Ако сватбата ви не е съвсем традиционна, не пропускайте възможността да се разходите в съблазнителна, дръзка и ултрамодерна къса рокля. Смела и ярка, тя ще подчертае младостта, красотата и индивидуалността ви.

Съблазнително телесно
Познаваме го от сценичните образи на Бионсе и Дженифър Лопес, но за сватбената индустрия то определено е новина. Платът с телесен цвят, създаващ усещане за голота, е основата на роклята. А върху него са надиплени няколко слоя тъкан. В такъв вид тоалетът е просто зашеметяващ!

Копчета на гърба
Откритият гръб създава елегантен и едновременно секси образ на булката. В такива модели дизайнерите използват оригинални декорации. Копчето - този винтидж детайл, смело може да се превърне в най-важното украшение. А фактът, че дърпа фокуса към задната част на роклята, му придава допълнителен чар. Гърбът е украсен с разрез във формата на триъгълник или капка и е допълнен с редица миниатюрни перли, кристали и дантела.

Асиметрична Русалка
Силуетът "Русалка" отдавна се е превърнал в сватбена класика, която в действителност могат да си позволят само дами с идеални пропорции. В предстоящия сезон дизайнерите са го направили по-универсален, добавяйки асиметрия. Това нововъведение прави формите по-хармонични и изящни.

Ултрамода

Още една тенденция са сватбените рокли, следващи последните модни предложения. Така нареченият "Crop top" направи истински бум, а сега превзема и булките. Широката и дълга пола се съчетава с късо бюстие, разкриващо няколко сантиметра от корема - за смели младоженки, които и на сватбата си искат да са във вихъра на вълната. Друг смел и актуален вариант е прозрачната пола.

Английска принцеса
Един от най-модерните силуети е роклята в стил Кейт Мидълтън. Елегантността на тоалета на английската принцеса бе оценена от критиката и булките, падащи си по класическия дизайн, могат смело да заимстват от образа ѝ. Роклята трябва да е с красив и плътно прилепващ корсет, изработен от коприна. Полата е доволно пищна и обемна.

Съвременен минимализъм
Чисти линии, лаконичен силует, минимум декорации, тази рокля напомня за сватбените тоалети на Синди Крауфорд и Каролин Бесет. Идеален вариант за младоженки, които искат да се чувстват комфортно и в същото време да добавят в образа си нотка шик. Минимализмът обича бялото, спрете се на него.

Разгледайте повече в галерията ни ТУК!

За булките на пролетта

За новия сватбен сезон, сп. БУЛКА представя богат избор от идеи – от модата и красотата, до всичко за тържеството. В ролята на младоженци са Ели Гигова и Евгени Минчев. Над 100 модни предложения ще ви потопят в най-новите тенденции за сезона. Булката на пролетта е дръзка и очарователна, а визията ѝ впечатлява с разнообразие. Младоженецът може да избира между вечната класика - костюмът или официалния за случая смокинг, а защо не и фрак? Всичко зависи от стила на сватбеното тържество! В сезона на баловете хит са плисета, злато и метален блясък. С поглед върху "Роклята", на страниците на списанието ви очакват и идеи за абитуриентката. Пролетният брой разкрива и коя е "Булка на годината" от конкурса за 2014 на сп. БУЛКА.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти