Кейт Мидълтън ще ражда вкъщи?

Кейт Мидълтън
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Ето една новина, която ще разбуни духовете в Бъкингамския дворец.

Херцогинята Кейт Мидълтън, бременна в 7-я месец, е решила да ражда в домашни условия.

Кейт се е консултирала с лекари, които са ѝ помогнали да разположи всички необходими материали в специална стая в имението. Тя е решила да ражда в уюта на собствения си дом, в компанията на съпруга с Уилям, съобщава Нешънъл Инкуайрър.

Херцогинята взела това решение след като преди няколко дни беше откарана по спешност в болницата заради приличащи на контракции коремни билки.

Макар че става дума за фалшива тревога, майката на малкия Джордж решила да не рискува повече и обзавела една от стаите в дома си почти като родилно отделение.

Кралицата обаче не останала очарована от тази идея. „Тя е ужасена от възможността Кейт да роди вкъщи, а не в болница, под грижите на голям екип от лекари.

Все пак става дума за наследник на Короната и неговото здраве е приоритет не само на родителите му, но и на цялата нация“, разкaзват хора от Двореца.

В Англия, за разлика от България, домашното раждане е уредено законово и майките могат да избират дали да родят в родилно с екип от лекари и под наблюдение или в домашни условия, с помощта на акушерка.

Още по темата: 

Една красива бременна жена - Кейт Мидълтън 

Прекрасна жена на 33

Червената херцогиня

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти