
Техники
Избери категория
-
Как да сгъстим супа
Ако сте направили рядка супа, предлагаме ви няколко начина да я сгъстите: * Можете да ѝ направите... -
Как да почистим и сготвим шаран
Шаранът е една от рибите, която отлично понася превозването – даже на огромни разстояния и... -
Как да обезсолим маслини
За да не станат сухи обезсолените маслини, те се надупчват с вилица на 2-3 места. Слагат се в съд,... -
Фокача
Фокачата е специалитет от областта Лигурия, която се намира в Северозападна Италия на брега на... -
Какъв тип брашно да изберем при готвене
Най-полезно за здравето ни е пълнозърнестото брашно. То съдържа повече важни за организма вещества, ... -
Апетитен начин да сготвим месо
Необходими продукти: 800 г свински шол 1 морков 1 глава лук Начин на приготвяне: Месото се пробива ...