Апетитен начин да сготвим месо

Чрез шпиковане

Как да не огладнееш
Снимка: Thinkstock
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:
800 г свински шол
1 морков
1 глава лук

Начин на приготвяне:
Месото се пробива с остър нож, като му се правят множество разрези. В тях се поставят резени лук, морков и чесън. Така приготвеното свинско се запържва от всички страни в тиган с малко количество олио.

След като е добре запържено, месото се поставя в глинен съд с мазнината от пърженето и продължава да се пече още 40 минути на 250 градуса. Сервира се нарязано на филийки.

* Шпикова се само месо като цяло бутче или плешка например. Ако месото е нарязано на порции, то не се шпикова, тъй като лесно може да се овкуси и без тази процедура.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти