Свински хапки

С лук и бяло вино

Свински хапки
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:
1 кг свинско месо
6-7 средни глави лук
1/2 чаена чаша бяло вино
1/2 чаена чаша вода
2 бр. дафинов лист
сминдух
чубрица
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Загряваме фурната до 160 градуса (с обдухване). Нарязваме месото на хапки, а лука - на едри кубчета.

Поставяме ги в тава, поръсваме ги с подправките и ги объркваме много добре. Наливаме виното и водата.

Покриваме тавата с фолио и я слагаме във фурната.

Когато месото стане крехко, махаме фолиото, увеличаваме градусите на фурната и запичаме ястието за още 5-10 минути, докато придобие хубав загар.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти