Тестикулярно затъмнение: Мексиканска телевизия показа неприлични кадри в ефир

В ефира на ,,На кафе” по NOVA писателят Георги Блажев, който е един от панелистите в предаването, разказа любопитна случка от последните дни.  

Мексиканската телевизия предизвика подигравки, защото случайно излъчи мъжки тестиси, докато показваше изпратени от зрителите кадри на слънчевото затъмнение. 

Денонощната новинарска програма на RCG Media отразяваше затъмнението и тримата водещи представиха клипове, изпратени от фенове, наслаждаващи се на небесното явление. Така те се превърнаха в жертва на известната шега в Латинска Америка, съобщи местният вестник La Vanguardia. 

Докато водещият изброяваше градовете, откъдето може да се насладите на затъмнението, клиповете, представени от лявата страна на екрана, показаха мъж, който блокира слънцето с тестисите си. 

Клипът бързо бе свален от екрана, като бе обяснено, че клиповете са изпратени от зрители и тенденцията да се включат преживяванията на феновете може да доведе до неудобни ситуации за телевизията.  

Напоследък е популярна шегата да споделят клипове на така нареченото „тестикулярно затъмнение“ по време на слънчево събитие, като такива изображения са споделяни преди това по време на затъмнението през 2019 г. в Чили. 

Но инцидентът в Мексико изглежда е първият път, когато това се случва по телевизията, като мнозина се подиграват на това, че не са проверили видеото, преди да го излъчат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Colasurdo (@tcolasurdo)

Вижте всичко по темата и коментарите на панелистите от ,,На кафе” по NOVA вижте във видеото по-горе!

Още теми от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти