Развод по холивудски: Как едно прасе сложи край на брака на Тори Спелинг

В света на холивудските звезди се случват както вълнуващи нови любовни завоевания и пищни сватби, така и бурни разводи. Повечето пъти те включват спотаена драма, съдебни решения и сълзливи откровения. Понякога обаче те са толкова странни, че се чудим дали да се смеем, или да плачем. 

►Защо известните двойки се развеждат толкова често

Такъв е и случаят с актрисата Тори Спелинг и нейния вече бивш съпруг Дийн Макдермът. Историята на тяхната скорошна раздяла, която подобаващо продължи сезона на разводите в Холивуд, беше разказана от Георги Блажев в предаването "На кафе".

Любопитни съвети от звездите за справяне с тежка раздяла

"Тя е известна предимно с ролите си в "Писък" и в "Страшен филм". Той е известен като съпруга на неизвестната Тори Спелинг. Но двамата имат достатъчно интересен живот, за да ви разкажем какво се случва в него. Миналият юни те решават да се разведат в една вечер, в която тя го замерва с горещ сготвен картоф. Тя има подкаст и оттам ги знам тези неща. Това не са някакви клюки, тя просто споделя "Аз го замерих с горещ картоф, той се напи, обяви раздялата ни в Инстаграм, аз на другата сутрин му се разсърдих. Той изтри поста, обаче медиите го бяха видели", разказа Блажев. 

Така или иначе проблемите се натрупват и двамата се развеждат. Същинската причина за този срив в техните отношения през последните 3 години обаче е повече от любопитна. 

Бившите съпрузи признават едва сега, че Дийн се изнася от семейното ложе, защото му се налага да го дели не само с въпросната дама, но и с прасенце. Тори осиновила прасенце и настоявала то да спи с тях в леглото всяка вечер.

Една вечер животинчето се изпишкало върху чаршафите. Тогава Дийн казва, че не може вече да живее с доктор Дулитъл и се изнася от спалнята, а след това и от живота на Тори. 

В интерес на истината, спалнята на двойката действително започвала да прилича все повече на ферма. Освен прасенцето, Тори гледала там и кокошка. 

"Според мен проблемът между тези двама души дори не е толкова прасенцето. Близостта между мъж и жена не идва толкова от това, че делят едно легло, че делят един покрив, ами от това, че умеят да са уязвими един пред друг, да споделят това, което ги мъчи, без да се страхуват, че ще бъдат упрекнати и да няма нещо, което ти да се тревожиш да кажеш или да чуеш от партньора си", обобщава Блажев за тази история. 

Чуйте във видеото целия разговор в "На кафе" по темата. 

16 песни за раздяла и техните драматични истории

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти