Защо известните двойки се развеждат толкова често

Росица Костадинова

Като започнем от Брад Пит и Анджелина Джоли и стигнем до Бен Афлек и Дженифър Гарнър – струва ми се, че напоследък всяка звездна двойка се разделя.

И това няма нищо общо с факта, че пред камера изглеждат като родени един за друг…

Връзките на известните определено не са лесна работа и изглежда сякаш всеки един брак между звезди приключва с развод.

Ето защо…

Прекаленото внимание на медиите към тях

Въпреки, че много звезди твърдят, че не понасят папараците, някои от тях използват именно медиите в своя полза – като опорна точка в делата си за развод.

Всички камери бяха насочени към актрисата Кейти Холм по време на нейния брак с Том Круз.

А по-късно, когато двамата се развеждаха, тя беше обвинена, че използва именно това внимание от медиите, за да изкара Том жесток и откачен в нашите очи. И успя.

Нарцисизъм

Не мисля, че това ще е изненада, но с всички фенове, които крещят името им и корици на списания насочени към превъзходството им, няма как повечето известни личности да не страдат от нарцисизъм.

При наличие на цялото внимание, което получават, нищо чудно, че повечето от тях вирват нос и започват да мислят, че са много повече от всички останали… включително и от своите половинки в живота.

След като 12-годишният брак на супермодела Кристи Блинки приключи с развод, нейният бивш съпруг я нарече, цитирам, „нарцистичен егоцентрик“ по време на делото за попечителство над децата им.

Препълнените графици

Не е тайна, че известните трябва да се съобразяват с натоварените си графици – независимо дали става дума за безбройни часове на терен или в звукозаписното студио.

Всички тези задължения към кариерата им определено създават напрежение в брака им.

Актрисата Йоланда Хадид се опари именно от това – бракът ѝ с музиканта Дейвид Фостър се провали само след 4 години заедно. Причините? Лаймската болест на Йоланда и невъзможно претовареният график на Дейвид.

Парите не са фактор

При всички нас, обикновените хора, когато бракът ни не тръгне на добре, оставаме заедно, защото разходите за развода биха били непосилни. Или просто няма как да се справим със сметките след това.

Но когато става дума за звездни двойки… е, те обикновено нямат този проблем, защото и двамата са финансово обезпечени.

Когато Кейти Пери приключи брака си с Ръсел Бранд, те не бяха подписали предбрачен договор.

По закон Ръсел трябваше да получи 20 милиона долара от състоянието на Кейти, но понеже той самият има кариера и определено печели добре, ги отказа.

Всички бързат прекалено много

Когато известните усетят онази искра помежду си, те изведнъж бъркат страстта с любов. И се женят доста бързо.

Те не отделят време, за да се опознаят и именно затова бързо след като страстта намалее и започнат първите проблеми, те се разделят.

Ким Кардашиан се омъжи за Крис Хъмфри само след 9 месеца връзка. Може би затова и бракът им продължи само 72 дена.

А сестра ѝ Клоу Кардашиан се омъжи пък за Ламар Одъм само 30 дни след запознанството им. Познайте – бракът им беше обречен от самото начало.

Липсата на лично пространство

Когато си звезда, личният живот не е точно личен. Много е трудно да държиш нещо в тайна или да имаш интимен момент.

Дори и звезди, които се опитват да държат брака си извън светлината на прожекторите, когато нещата тръгнат надолу, всички журналисти надушват сензацията и личното пространство вече не съществува.

Например Тайгър Удс – всичко вървеше прекрасно, до момента, в който няколко жени започнаха да твърдят, че са били в леглото му. Това накара Тайгър и съпругата му Елин да изкарат брака си на повърхността. И да го приключат малко по-късно.

Дългите периоди на раздяла

В повечето нормални бракове, двойките имат възможността да изкарват много време заедно и да споделят малки и големи моменти от живота си.

Но когато стане дума за връзките на известните, те доста често не виждат любимите си за доста дълги периоди от време.

Независимо дали са на световно турне или снимат поредния си филм, раздялата за дълго си казва думата, и лека-полека емоционалната връзка между двамата се разхлабва.

Хайди Клум подаде молба за развод със Сийл през 2012… Двамата просто нямаха възможност да изкарват достатъчно време заедно и това доведе до техния край.

Работата със секси колеги всеки ден

Ние нямаме същия късмет, но за звездите да бъдеш цял ден рамо до рамо със секси известен колега и да си партнирате във филм, е ежедневие.

Няма нищо странно в това, че известните се оказват с други половинки, докато са на снимачната площадка, въпреки че има някой да ги чака вкъщи.

Когато Брад Пит започна да снима „Г-н и г-жа Смит“ заедно с Анджелина Джоли, той призна, че се е влюбил в прекрасната актриса още на терен, нищо, че беше женен за Дженифър Анистън по същото време.

Те имат толкова много избор

Когато си звезда, буквално има хора, които се хвърлят в краката ти. Като започнем от атрактивни колеги или просто фенове, понякога просто звездите не могат да удържат на импулса и се подхлъзват.

През 2005 Сандра Бълок се омъжи за реалити звездата Джеси Джеймс. Само 5 години по-късно изневярата на Джеси стана достояние на целия свят, когато няколко жени разкриха, че са били с него по време на брака им с Бълок.

Прекалено голямото его

Звездите имат много пари, много възможности и определено много голямо его.

Когато става дума за това да поправят брака си и да работят на проблемите си, те предпочитат просто да излязат от проблемите по-бързо.

Колкото по-следена е връзката на две известни личности, 100 пъти по-следен ще е и разводът им.

Вижте какво се случи с Брад и Анджелина – септември 2016 те обявиха своя развод след 2 години брак и 10 години съвместен живот. Наистина човек започва да се пита – дали огромното его на двамата не доведе връзката им до край?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти