Развод от Ада: Жената на Кевин Костнър се съгласи да напусне дома им, но при едно условие

Разводът на актьора Кевин Костнър се случва по трудния начин, но поне вече има някаква светлинка в тунела, че драмата може да се уталожи. Отчуждената съпруга на Костнър, Кристин Баумгартнер, каза, че е готова да напусне луксозното имение, което преди е споделяла с актьора, но само при едно условие.

Дизайнерката на чанти в момента се е затворила в имота за 145 милиона долара – въпреки условията в предбрачния договор, в който е уточнено, че тя има на разположение 30 дни да напусне дома им, след като е подала молба за развод на 1 май.

Според съдебни документи, получени от Radar Online, след седмици на правни спорове Баумгартнер сега казва, че ще напусне имението само ако актьорът ѝ даде повече пари, с които да гарантира, че тя няма да остане без стотинка след развода.

49-годишната Кристин Баумгартнер иска от 68-годишния актьор той да се съгласи да ѝ изплати всички такси за издръжка, които съдията му нареди на предстоящо изслушване.

Баумгартнер също казва, че ще напусне имението на 31 август 2023 г., ако Костнър изпълни „каквито и да е разпореждания за издръжка и такси, които съдът издаде на 12 юли“ – датата на изслушването в тяхното бракоразводно производство, съобщи изданието.

Предложението на Кристин означава, че тя ще има 50 дни да си събере багажа и да си намери нов дом, ако Костнър се съгласи на условията ѝ. 

кевин костнър
Снимка: Getty

Майката на три деца не иска да напусне дома, който двойката е споделяла, без да има финансова сигурност, и казва, че не е честно спрямо трите деца на двойката – Кайдън Уайът, на 15, Хейс Логан, на 14, и Грейс Ейвъри, на 13 – да трябва да се местят по няколко пъти.

В документацията си Баумгартнер твърди, че актьорът иска от нея да "наеме място без финансов план". "Въпреки това [аз] трябва да мисля за нашите три деца. Противно на най-добрите им интереси е да се ангажират с наемане, което [аз] може да не мога да си позволя, особено след като това в крайна сметка би довело до множество премествания.“ – твърди Кристин. 

кевин костнър
Снимка: Getty

„Целта ми беше и продължава да бъде да поддържам възможно най-голяма стабилност за нашите деца, което включва наличието на подходящи ресурси и план, така че [аз] да мога да създам стабилен дом за тях, вместо да правя временни и непоследователни жилищни договорености“, казва също тя, според Radar Online.

По-рано беше съобщено, че Костнър вече е дал на Баумгартнер над 1,2 милиона долара в предбрачни задължения.

Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините

Според документи, получени от TMZ, Костнър твърди, че е готов да „внесе като част от задълженията си за издръжка на дете 30 000 долара на месец за къща под наем и е готов да даде в аванс още 10 000 долара за нейните разходи за преместване“.

Миналия месец Баумгартнер подаде молба за развод от Костнър след 18 години брак, посочвайки „непреодолими различия“ като причина за решението ѝ. 

Тогава тя поиска съвместно попечителство над трите им деца, но не поиска съпружеска издръжка.

Костнър отговори на молбата ѝ за развод на следващия ден, като също поиска съвместно попечителство над децата им.

Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти