Кевин Костнър и съпругата му слагат край на 18-годишния си брак

В понеделник съпругата на Кевин Костнър, Кристин, подаде молба за развод, след повече от 18 години брак.

Представител на Кевин потвърди новината за раздялата в изявление за ET във вторник следобед, заявявайки: „За голямо съжаление се появиха обстоятелства извън неговия контрол, които доведоха до това, че г-н Костнър ще трябва да участва в дело за разтрогване на брака. "

Говорителят на звездата от „Бодигард“ помоли още всички да уважат правото на уединение на семейството, докато преминава през този тежък за всяка двойка период.

кевин костнър
Снимка: Getty

В молбата за развод 49-годишната Кристин Костнър посочва „непреодолими различия“ като основание за раздялата, съобщават от TMZ. Тя не търси съпружеска издръжка.

Новината идва шест месеца след като Кристин изискала от съпруга си да напусне сериала „Йелоустоун“, защото натовареният му график оказва негативно влияние върху семейството им, твърдят от Daily Mail.

Наскоро стана ясно, че 68-годишният актьор се заема с нов уестърн проект „Horizon: An American Saga“, като трябва да го режисира, продуцира и да играе в него. Графикът, свързан със сериала, изисква 220 работни дни годишно за Кевин.

Кевин и Кристин се ожениха през септември 2004 г. в ранчото на актьора в Аспен, Колорадо. Двамата имат три деца - Кейдън, на 15, Хейс, на 14 и Грейс, на 12 години.

кевин костнър
Снимка: Getty

Това е вторият брак на Кевин Костнър. От първата си съпруга Синди Силва, за която бе женен от от 1978 до 1994 г., той има още три деца.

Освен това актьорът има и 27-годишен син от връзката с актрисата Бриджит Руни, с която са заедно от 1995 до 1998 г..

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер се запознават през 80-те години, но минават няколко години, преди познанството им да прерасне в нещо повече.

През 1999 г. пътищата им се пресичат отново, преди да започнат официално да се срещат.

След четири години заедно, двойката за кратко се разделя.

„Страхът ми попречи да се оженя за Кристин. [Тя] искаше дете, но се страхувах, че не мога да бъда ефективен баща“, казва Костнър пред Closer Weekly през юни 2018 г., отбелязвайки, че е успял да преодолее страховете си.

кевин костнър
Снимка: Getty

„Събудих се един ден и си помислих: „Ще загубя ли една красива жена, която е готова да бъде с мен до последния ми дъх, защото ме е страх да кажа „да“ на това да имам отново дете? Това беше всичко. Понякога научаваш, че нещото, от което най-много се страхуваш, ще спаси живота ти.”

След сватбата с Кристин Кевин признава, че семейството му го е накарало да оцени повече живота си.

„Филмите са магия и винаги са били магия за мен. Можеш да играеш герои във филмите, но има момент, в който си просто баща и можеш да се прибереш у дома“, споделя той пред Closer тогава.

„Изиграл съм две роли в живота си, за едната ми плащат, това са филмите, а другата е да бъда баща, за което ще бъда възнаграден през целия си живот.“
 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти