Съпругата на Кевин Костнър е бясна от начина, по който той е съобщил на децата им за развода

Това, което се случва между актьора Кевин Костнър и съпругата му Кристин Костнър в момента, може да накара всеки ерген да се замисли дали иска да се жени. След като стана ясно, че Кристин отказва да се изнесе от дома им в Южна Калифорния въпреки предбрачната уговорка, която изисква това, отчуждената съпруга на Костнър заяви, че е бясна заради начина, по който актьорът е съобщил новината за развода на трите им деца. 

В съдебна документация, получена от PEOPLE, Кристин, на 49 години, твърди, че Кевин, на 68, е казал на децата им за развода без нейно присъствие – в кратко обаждане в платформата за видео разговори Zoom – докато е снимал на място в Лас Вегас.

кевин костнър
Снимка: Getty

„Благосъстоянието на децата винаги е било най-големият ми приоритет и се притеснявах, че ще разберат за развода, преди Кевин и аз да можем да им кажем. За мен беше важно да го кажем на децата лично и заедно“, казва Кристин в документите.

Кристин споделя, че е изразила притесненията си с Кевин, че децата ще научат новините от „външен източник“, изпратила му е „няколко статии за важността да се говори с децата като обединен фронт“ и е вярвала, че ще им съобщят за развода заедно.

Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър

„Той пренебрегна предложението ми да направим това, което смятам за правилно въз основа на проучванията ми и връзката ми с децата. Вместо това той настоя, че има право да им каже, че се развеждаме „пръв“ и да им го каже насаме „без моето присъствие“, пише още Кристин.

„След 24-годишна връзка, от хотелската си стая в Лас Вегас, Кевин каза на трите ни деца, че се развеждаме по време на 10-минутен разговор в Zoom без мое присъствие“, твърди тя. „Все още не разбирам мотивацията му да направи това чрез много кратка сесия в Zoom, особено след като той планираше да се прибере пет дни по-късно. Той също така лесно можеше да се прибере от Лас Вегас, за да проведе разговора лично.“

кевин костнър
Снимка: Getty

Представител на актьора от "Танцуващия с вълци" и "Бодигард" потвърди пред PEOPLE на 2 май, че той и съпругата му, с която са женени от 18 години, се разделят, след като тя е подала молба за развод. В съдебните документи Кристин е посочила, че причината за искането ѝ за развод са "непреодолими различия".

Източник, близък до актьора, отбелязва, че Кристин е подала молба за развод, докато Кевин е бил на снимки.

Двойката се ожени през септември 2004 г. и има три деца заедно – Кейдън, на 16, Хейс, на 14, и Грейс, на 13 години. Костнър също е баща на четири по-големи деца от предишни връзки: Ани, Лили, Джо и Лиъм.

Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти