Когато жена ти не иска да се изнесе от вкъщи: Кевин Костнър в сложен развод

Съпругата на Кевин Костнър, с която той се развежда, не иска да напусне дома им.

Според съдебни документи, до които изданието Entertainment Tonight получава достъп, 68-годишният актьор твърди, че отчуждената му съпруга Кристин няма да се изнесе от дома им в Южна Калифорния въпреки предбрачната уговорка, която изисква това.

В предбрачния договор, който двойката подписва през 2004 г., Кристин се съгласява, че в случай на развод Кевин ще има единствено притежание и ползване на отделните си жилищни имоти и че тя ще освободи всяко отделно семейно жилище в рамките на 30 дни от подаването на молба за развод.

Кристин Костнър подаде молба за развод на 1 май. Въпреки многобройните искания на съпруга ѝ и предложението му да ѝ помогне финансово с преместване в ново жилище, тя все още не се е изнесла, твърдят съдебните документи. Според тях съпругата на Кевин Костнър е заела позицията, че няма да се изнесе от отделната резиденция на актьора – освен ако и докато той не се съгласи с няколко финансови изисквания.

Звездата от „Танцуващият с вълци“, „Бодигард“ и още филми твърди в документите, че вече е направил принос към хонорарите на адвоката и счетоводителя на Кристин, плащайки ѝ дължимите 1 200 000 долара според условията на предбрачния им договор, направил е всеобхватна временна издръжка на дете и предложение за хонорар, съгласил се е и е запазил финансовото статукво, продължава да плаща всички разходи за децата си и в момента преговаря за график за летни посещения при тях. Двойката има три деца – 15-годишният Кейдън, 14-годишният Хейс и 12-годишната Грейс.

Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър

Предбрачният договор на Кристин и Кевин Костнър изисква актьорът да плати първоначална вноска от 200 000 долара за новото жилище на съпругата си и да покрие месечната ипотека, данъка върху имуществото и застрахователните плащания за една година – неща, които той посочва в документите, че е готов да направи.

В молбата за развод Кристин отбелязва за дата на раздялата 11 април и посочва непреодолими различия като основание за развод. Припомнете си повече тук ► Кевин Костнър и съпругата му слагат край на 18-годишния си брак

Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти