След 20 години и 3 деца: Саша Барън Коен и Айла Фишър се разделят

52-годишният британски актьор от филма "Борат" и 48-годишната австралийска актриса обявиха, че са се разделили миналата година, като споделиха странна снимка, на която позират в тенис екипи в петък.

Тяхното изявление гласи: „След дълъг тенис мач, продължил над 20 години, най-накрая оставяме ракетите си."

„През 2023 г. заедно подадохме молба за прекратяване на брака ни. Винаги сме поставяли на първо място нашата поверителност и работим по тази промяна в уединение. Завинаги ще споделяме преданост и любов към нашите деца. Искрено оценяваме, че уважавате желанието на нашето семейство за поверителност."

Двойката се запознава през 2002 г. и сключва брак през 2010 г. Те са родители на дъщерите Олив, на 17 и Елула, на 13, и сина си Монтгомъри, който е на 9.

Съобщението за развода идва малко след като актрисата Ребел Уилсън направи шокиращи твърдения за неуместно сексуално поведение от страна на Коен в своите мемоари.

Ето кои са 10 от най-дългите звездни бракове

Ребел изигра екранната приятелка на звездата от "Борат" Саша в комедията от 2016 г. „Братя Гримсби“ и направи поредица от твърдения за неприятното си преживяване по време на снимките. Припомнете си историята тук ► Исках да се махна оттам: Ребъл Уилсън отправи тежки обвинения към Саша Барън Коен

Саша Барен Коен Айла Фишер
Снимка: Getty

Само преди два месеца Айла Фишър разкри плановете си за Свети Валентин със своя съпруг в шоуто на Кели Кларксън, като каза: „Всяка година Саша ми дава картичка, която е като „Честит Свети Валентин от...“ и след това има голяма въпросителна."

„Като че ли някой друг би ми я изпратил... сякаш имам други валентинки. Аз съм майка на три деца. Искам да кажа, че винаги си казвам „Оооо. Има толкова много мъже", обясни развеселено тя.

През юли 2023 г. бракът на двойката изглеждаше по-силен от всякога по време на пътуване до Гърция, като Айла сподели своя снимка, на страстно целува съпруга си.

През януари 2022 г. Айла разкри в рядко интервю за техния брак, че са се влюбили от пръв поглед .

„Напълно го обикнах веднага. Искам да кажа, че знаех, че определено е любов от пръв поглед“, добави тя.

На друго място в интервюто актрисата разсъждава върху това, че двойката е заедно от две десетилетия - рядкост в хаотичния свят на шоубизнеса.

„Мисля, че по стандартите на Холивуд вероятно са минали 200 години!“ — пошегува се тя. „Имам чувството, че е златен юбилей или нещо подобно. Всички ме поздравяваха."

„Пътуването е забавно. Чувствам се толкова щастлива, че имам Саша в живота си. Сега имаме това красиво семейство и оцеляхме заедно в затвора, което знаете, че не е лесно за нито една двойка“, добави Исла.

Айла и роденият във Великобритания Саша се запознават на парти в Сидни през 2002 г. Женят се осем години по-късно.

Саша Барен Коен Айла Фишер
Снимка: Getty

През 2020 г. Айла призна пред Marie Claire, че срещата със Саша е като „да спечелиш от лотарията“. Тя каза, че връзката им е изградена на „споделено чувство за хумор и желание за брак“.

Айла и Саша, заедно с децата си, се преместиха в Сидни през 2020 г. и впоследствие заживяха в Западна Австралия.

През декември 2021 г. те отбелязаха своята 20-та годишнина - като Саша написа и Instagram: „Честит юбилей ❤️ 20 ГОДИНИ. Ако някога дойде ден, в който не можем да бъдем заедно, дръж ме в сърцето си. Ще остана там завинаги, Мечо Пух."

Коен постигна световна слава през 2006 г., когато участва в сатиричния филм "Борат", играейки журналист от Казахстан, който опознава живота в Америка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти