Исках да се махна оттам: Ребъл Уилсън отправи тежки обвинения към Саша Барън Коен

В последно време сме свикнали на година да излизат поне по няколко биографии на знаменитости, които разтърсват публичното пространство с шокиращи разкрития. Често тези разкрития са свързани с други популярни личности, за които научаваме неподозирани неща. Още една такава книга предстои да излезе съвсем скоро - тази на комедийната актриса Ребъл Уилсън. Четивото вече успя да предизвика скандал, тъй като стана ясно, че в него се отправя остра критика към работната етика на актьора, режисьор и продуцент Саша Барън Коен. 

Панелистите от предаването "На кафе" коментираха звездната свада, която се заформи през последните няколко дни между Уилсън и Барън Коен и изразиха мненията си по въпроса доколко са оправдани разкритията на актрисата. Но първо, нека се запознаем със случая. 

5 от най-големите холивудски скандали

В новите си мемоари, озаглавени "Rebel Rising", Ребъл Уилсън пише за опита си от работата със Саша Барон Коен. Нейните твърдения относно това как той се е отнасял с нея на снимачната площадка, които бяха категорично отречени от звездата от филма "Борат", вече предизвикаха големи противоречия. Уилсън пише, че споделя опита си, за да помогне на други жени да се почувстват овластени да говорят.

Тя и Барън Коен се срещат на вечеря през 2013 г., пише тя в мемоарите си (според извадка в новия брой на PEOPLE), а той по-късно ѝ се обажда с молба да изиграе негова приятелка във филма "Агент полуинтелигент"  - пиперлива комедия, в която Барън Коен е замесен като сценарист, продуцент и актьор.

Уилсън пише за началото на снимките на филма: „Имах чувството, че всеки път, когато говоря със Саша Барън Коен, той споменаваше, че иска да бъда гола в бъдеща сцена. Казах: „Ха, аз не правя голи сцени, Саша.“

По време на един снимачен ден на футболен стадион в Кейптаун, Саша Барън Коен я извикал чрез асистент продукция, казвайки, че с нея трябва да заснемат допълнителна сцена, пише актрисата. Ребъл Уилсън твърди, че по време на сцената Барън Коен смъква панталоните си надолу и иска от нея да пъхне пръста си на едно...бихме казали доста неподходящо място.

Уилсън продължава в книгата си: „Сега бях уплашена. Исках да се махна оттам, така че най-накрая направих компромис: ударих го по задника и импровизирах няколко реплики на героя ми."

Киножурналистът Станислава Айви разказва в "На кафе" за скандала: "Адвокати вече са се свързали с нея, за да я натиснат да не излиза този мемоар или поне да не излиза с неговото име, защото това не било вярно".

"Все пак е ясно какъв творец е Саша Барън Коен и тя би трябвало да е наясно какъв тип кино прави той, че тези провокации са неизбежни. Но извън това, аз мисля, че съвсем не е случайно, че точно в този момент тя прави тези разкрития. Книгата предстои да излезе ето сега, на 4 април. Естествено, че трябва да се разшуми около всичко това," изказва мнението си журналистката Кристина Патрашкова.

Чуйте във видеото още от интересната дискусия по темата в предаването "На кафе". 

Макси стилът на Ребъл Уилсън

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти