Принц Хари отговори: Стопля ли отношенията със семейството си?

Принц Хари разкри сближава ли се с кралското семейство
Снимка:

Когато стана ясна диагнозата на крал Чарлз, принц Хари незабавно се качи на самолета от Калифорния до Обединеното кралство, за да види баща си - положителен знак след години на напрежение между херцога на Съсекс и кралското семейство. 

Вътрешен човек от двореца каза пред PEOPLE ексклузивно, че и бащата, и синът са предприели „бебешки стъпки“, за да поправят разкъсаната си връзка. 

„Сигурен съм, че беше емоционално изтощително и за двамата, но беше стъпка в правилната посока“, добавя източникът за краткото им посещение.

Когато отлетял през нощта от Лос Анджелис, принц Хари искал да получи повече от 30-те минути, които му били отредени, преди да се върне в Калифорния на следващия ден. Той бил благодарен, че може да говори директно с баща си и да покаже своята подкрепа към него. 

39-годишният принц Хари говори за срещата си с крал Чарлз, 75, в Good Morning America. Когато го попитаха как е научил за диагнозата рак на баща си, Хари отговори: „Говорих с него. Качих се на самолета и отидох да го видя веднага щом можах.“ 

"Вижте, обичам семейството си. Фактът, че успях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам малко време с него, благодарен съм за това", каза Хари в интервюто. 

Що се отнася до това дали диагнозата на крал Чарлз може да има обединяващ ефект върху кралското семейство, Хари отговори: „Абсолютно. Да, сигурен съм. Във всички семейства го виждам на ежедневна база, силата на семейната единица се обединява." 

Но въпреки че има признаци на помирение между принц Хари и баща му, пътуването му до Обединеното кралство не включваше среща с брат му, принц Уилям , въпреки че се смята, че херцогът на Съсекс се е свързал с принца на Уелс.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти