Не правете това с мъжете!

Не правете това с мъжете!
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Във взаимоотношенията между мъжете и жените си има правила.

Дори тези правила да се определят от жената, това изобщо не означава, че тя може да създава норми на поведение, които не са присъщи на мъжа. Нейните изисквания към отсрещния човек трябва да стигат до там, до където му позволяват личните качества.

Често сме свидетели на моменти, в които жената не е доволна от поведението на мъжа в отношенията. Тогава, волно или неволно, тя започва да задава тон как той трябва да се държи в определени моменти, какво трябва да иска, какво да мисли, как да говори и колко да продължи всичко това.

Никога не си позволявайте тези неща да се случат повече от един път във връзката ви! Ако ги правите често, показвате само колко повърхностно възприемате другия, като едновременно демонстрирате и голямото си его, което неминуемо управлява живота ви.

Тези неща отдалечават любимия от теб самата и няма да е далеч времето, в което мъжът ще хукне след друга девойка, а ти ще се чудиш защо така се случи.

Ще го направи без дори да ти даде обяснение, защото ще му е все едно дали го мислиш за пълен задник или не, при положение че преди това си го накарала да се чувства като женски полов орган.

Нормално е един мъж да се чувства така, когато слуша нареждания от рода на "Трябва да ме обичаш повече", "Трябва да искаш да ми купуваш подаръци","Трябва да се държиш с мен, както Гошо се държи с Лили", "Трябва да ми правиш повече комплименти".

Не, мили госпожи и госпожици, вие искате да ви обичат повече. Щом не ви е достатъчна обичта, която получавате, значи не заслужавате повече или просто сте самодоволни кучки, които искат някой да изтръгне сърцето си, а след това да ви го подари като жест на обич. Вие мислите, че мъжете трябва да ви купуват подаръци.

Един мъж никога не иска да купува цветя, обеци, гердани и прочие дрънкулки. Всяка покупка, извън храна и алкохол, е унижение за мъжа.

Ако искате някой да се държи с вас, както Гошо с Лили, или тръгнете с Гошо, или станете готини като Лили. А щом мислите, че мъжете трябва да ви правят повече комплименти, то вместо да мрънкате, че не ви забелязват новата прическа, направете усилие следващия път тя наистина да бъде различна и да ви стои добре.

Това са отговорите на претенциите ви, които не винаги получавате. Дори трябва да се почувствате засрамени, че въобще изисквате подобни неща гласно и заповеднически, вместо да провокирате мъжа сам да ги поиска. Нали сте уж деликатният пол? Или това е поредната лъжа измислена от самите вас?

Защо се борите срещу природата, притискайки мъжете да се превръщат в това, което никога няма да бъдат, не могат, а и не искат да бъдат?

Когато намирате недостатъци в някого и не ви допада отношението му, вместо да го вбесявате, задавайки му тон в живота, събирайте багажа и си тръгвайте! На секундата!  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти