Без задръжки: Мъдрите съвети за секса и любовта от нашите баби

Мъдрите съвети за секса и любовта от нашите баби
Снимка:

Когато се замислим към кого обикновено се обръщаме за сексуален съвет - нашите приятели, повторенията на "Сексът и градът" или дори порното, нашите баби не са много високо в списъка.

В края на краищата никой не иска да мисли за роднините си и секс заедно, да не говорим за милата възрастна дама, която ти носеше пилешка супа, когато беше болна.

Но когато наистина се замислите, бабите ни всъщнпост са източници на мъдрост по всякакви въпроси, включително тези, свързани с любовта и секса. В края на краищата, най-добрите съвети за връзка идват от тези с най-голям опит, а кой друг около вас е видял и направил повече от вашата баба?

От сайта Mic провеждат интересна анкета с молбата хората да им разкажат за най-големите мъдрости за любовта и секса, които са получили от бабите си.

Вижте в галерията проницателните сексуални съвети на тези баби. Прочетете и не забравяйте да се обадите на вашата баба за рождения ѝ ден!

Мъдрите съвети за секса и любовта от нашите баби

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти