14-те най-добри секс съвета на всички времена

Обичаме да го правим, обичаме да мислим за него, обичаме да говорим (и пишем) за него...

Сексът е неделима част от нашия живот. Да отричаме този факт означава да заставаме срещу природата и да самосаботираме естествения ни стремеж към себепознание. Задоволяването на нашите дълбоки интимни копнежи, знанието какво ни харесва (и особено какво не ни харесва) всъщност е висша форма на комуникация със себе си и с вселената. А който все още не е приел този факт, съзнателно се лишава от едно от най-великите духовни и физически преживявания, които можем да изпитаме като човешки същества.

Е, тук спираме с абстракционизмите. Надяваме се, че тези, които възприемат статиите ни в раздел "Под завивките" като цинични словоизлияния с нулева информационна стойност, са схванали идеята и ще спрат да ни съдят. Сега нека пристъпим по същество.

секс връзка
Снимка: iStock

Сексът е това, което те кара да изпитваш еротично удоволствие. Освен самото проникване, тази дефиниция носи със себе си цял съпровод от целувки, докосвания, хапане, притискане и т.н. 

Някои предпочитат бавното и мързеливо правене на любов, други са напълно удовлетворени от динамичните 5-минутни занимания, които включват пошляпване и няколко мръсни думички. Няма грешен отговор. Нещо повече, сексът не е крайна дестинация, а цялостно пътуване на сетивата. Ако сте твърде съсредоточени върху оргазма, изпускате цялото магическо нещо, което се случва преди и след това.

Е, след като пояснихме основните неща, време е да заповядате в нашата галерия, където сме събрали златни съвети за любовта и секса през от последните 50 години:

14-те най-добри секс съвета на всички времена

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти