Дамите жадуват за повече интимни ласки

Дамите жадуват за повече интимни ласки
Снимка: Thinkstock

Основната мания в една връзка е сексът, показва ново проучване на 1000 мъже и жени на възраст между 18 и 64 години.

Онлайн проучване показва, че главният критерии дали една връзка е успешна или не е сексът.

50% от жените, участвали в проучването, споделят, че ще се радват на повече секс във връзката им. Освен това се е увеличил драстично броят на дамите, които се забавляват с еротични играчки.

Представителките на нежния пол обясняват още, че най-големият афродизиак е романтичната среща. Междувременно повече от половината от анкетираните мъже се възбуждат от порно филми, SMS-и и обаждания.

Резултатите също така показват, че 44 на сто от жените се вълнуват, когато се обяснят на партньора си в любов. Само 25% се трогват от разгорещени фрази под завивките.

35% от анкетираните се оплакват, че имат нужда от повече време за секс, а 20 на сто казват, че от бурни страсти дори не им остава време да се наспят. По-малко са тези, на които не им остава време за работа или спорт.

 

Продължителността на секса е средно 42 минути, сочат още данните от анкетата. 65% от жените са доволни от това, докато мнозинството от кавалерите желаят още интимни ласки.

Почти половината от анкетираните жени (42%) признават, че нямат притеснения да говорят за секс по телефона и това им се струва много вълнуващо. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти