Селото отвръща на удара

Селото отвръща на удара
Снимка: Личен архив

Александър Кадиев

Здравейте, аз съм Александър Кадиев. За тези, които не ме познават, аз съм актьор в Малък Градски Театър "ЗАД КАНАЛА". От екрана ви забавлявам с Пацо от "Стъклен дом". Живея в къща и имам куче. Обичам театъра. Обичам Таня. Обичам да спя до късно... Обичам шоколадово суфле.

Ще имам удоволствието всяка седмица да пиша по един материал за вас, читателите на ЕДНА.БГ.

Много се радвам, че ще участвам в развитието на сайта, ще ви споделям своите мисли и впечатления за житейската обстановка, която ме заобикаля. Нека си пожелаем успех- става въпрос за мен и ЕДНА.БГ... Само напред и нагоре!

Селото отвръща на удара

Панели или райграс

Понеже съм градско селянче ще ви споделя, според мен, каква е разликата да се живее на село или в града. Роден съм в София, в Шейново. Закърмен съм със софийски въздух, от сега ви предупреждавам - не е на хубаво това. 13 години живях в центъра на София. Последните 13 живея в село Кокаляне.

В Кокаляне е по-хубаво. В селото човек се чувства по-свободен, в селото човек му отпуска края, в селото въздухът е чист. Има пресни яйца и прясно мляко, има птички, има природа, има красота.

Аз съм селянче обичам нашите планини зелени и в Кокаляне да се намирам първа радост е за мене!

Когато човек живее в къща, има собствено парче земя и собствено парче небе. Този факт, повярвайте ми, разширява мирогледа и добрия вкус. На село е безгрижно и спокойно, единственият недостатък е, че всеки ден трябва да се пътува с кола до града, но се свиква. За едно дете на село е най-добре. Аз например имах едно щастливо детство в Кокаляне.

Приятелите от града ми се подиграваха, че живея на село и докато те ми се подиграваха аз се къпех в езерото, изкачвах баирите, играх баскетбол в двора, къпах се в басейна на къщата ни... Изобщо живота ми на село не бих го заменил за нищо градско. Благодарен сам на родителите си, че са избрали това прекрасно място за моето развитие. И въпреки че отраснах на село, успях да не се превърна в селяндур, с каквито градът е пълен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти