Какво е празникът без подобаващ грим

Да се украсим за Коледа
Снимка: netinfo

Да украсим дома си, да приготвим и отрупаме масата са все неща, без които Коледата няма как да мине, а в тази категория влиза и симпатичният ни външен вид, който лесно ще бъде постигнат с доза грим и няколко минути, в които да свалите престилката, за да замените образа на домакиня с малко по-елегантен силует.

Един акцент ми стига
Най-ефикасният и бърз начин да предадете характер на лицето си е като поставите ярко червило. Ако не сте сигурни за цвета, заложете на червеното, независимо дали е в бляскав или по-пастелен нюанс. За качествено подчертаване на устния контур използвайте молив, който е с един тон по-светъл от самото червило.

Златните момичета
Цветовете окъпани в злато придават нужната празничност, стига да са съобразени с оттенъка на вашата кожа и подбрания тоалет. Може да използвате такъв тон върху очите си или да подсилите скулите. Сивите и по-опушени очни сенки също могат да се комбинират със златни нотки, стига да сте готови за по-дръзки експерименти.

Хей ръчички, хей ги две
Не пропускайте маникюра. Изборът на лак оставяме на вас, важното е да си личи, че сте положили старание ръцете ви да изглеждат както трябва.

Заложи на сигурно
Да прескочим назад въм времето, за да взаимстваме един акцент от 60-те години на миналия век наречен изкуствени мигли. Няма нищо лошо да подчертаем красотата си с малко помощни средства. Ако не сте опитни в поставянето им, нанесете фина очна линия (тип "котешки очи"), за да промените вида си лесно и успешно, без това да се отрази на класното ви излъчване.

Финални щрихи
Ако се чудите какво да правите с необузданата си коса по празниците, просто я вържете на конска опашка, защото тази прическа изглежда свежо, пести време и прибира разпилените коси безотказно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти