Актьорът Мат Бомър разкри, че е гей

Мат Бомър пристига на церемонията по раздаването на наградите People's Choice Awards, провели се през януари тази година
Снимка: Getty/Guliver
Познатият ни от криминалния сериал "Престъпления от класа" (White Collar) актьор Мат Бомър призна своята хомосексуална ориентация, приемайки награда за активната му дейност в превенцията и борбата със СПИН.

Това се случи на церемония в Палм Спрингс (Калифорния), а по време на речта си, 34-годишният Бомър сподели, че е гей.

"Искам специално да благодаря на моето прекрасно семейство и партньора ми Саймън. Точно ти ме научи какво значи безусловна любов, а за мен това е най-голямото житейско постижение", бяха част от думите на Мат.

От няколко години в публичното пространство се спекулираше за връзката на актьора с журналиста и пиар агент Саймън Холс, след като в интернет плъзнаха техни любителски снимки, на които се целуват.

До този момент обаче Бомър отбягваше конкретен отговор по темата, а само коментираше, че не се интересува от спекулациите, свързани с неговия личен живот.

Синеокият актьор доби сериозна популярност след участието си в сериала "Престъпления от класа", който се излъчва и у нас.

Самият Мат има 5-годишен син, а партньорът му Саймън е баща на 3-годишни близнаци.

В най-скоро време Бомър ще се появи и в лентата на режисьора Стивън Содърбърг Magic Mike, където играе стриптизьор.

Да припомним, че само преди няколко месеца и друг негов колега, Закари Куинто, нашумял със сериала "Герои" (Heroes), също заяви, че е гей.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти