„Боря се с вина”: Съпругата на Брус Уилис с откровено признание за болестта му

брус уилис и съпругата му
Снимка: Getty

Ема Хеминг Уилис разказва за вината, която изпитва, откакто съпругът ѝ Брус Уилис бе диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари. 

В статия, написана от самата нея за Sunday Paper, моделът сподели колко благодарна е да има достъп до определени лекари и медицински специалисти, които други хора може би нямат. 

Боря се с вина, знаейки, че имам ресурси, които другите нямат. Когато излизам на разходка, за да прочистя мислите си, ми е гузно, че не всички, които имат близки с болестта, могат да си позволят това“, пише Ема. 

Тя споделя, че след като разказала за случващото се в семейството им и това привлякло вниманието на пресата, разбрала, че има хиляди неразказани и нечути истории, всяка от които заслужава състрадание и загриженост.  

„В същото време виждам, че това, което споделям, има значение за другите, които се борят, и до някаква степен ги кара да се чувстват видени и разбрани.“ 

Тя добави, че иска хората да знаят, че когато чуе подобна история за друго семейство, съпреживява скръбта, заедно с тях. За нея е важно да бъде защитник на онези, които нямат необходимите време, средства и енергия да полагат грижите за болните. 

В статията Ема също така обясни как едно от нещата, които е осъзнала по време на тази борба, е важността от сътрудничество. В началото се притеснявала от това да излезе пред обществото и да разкаже за диагнозата на Брус, но сега се чувства облекчена от това, че го е направила.  

„Изведнъж вече не бях сама и можех да потърся подкрепата, от която Брус, аз и семейството ни толкова отчаяно се нуждаехме“, написа Ема. 

Съпругата на Брус допълни, че веднага се е свързала с хора, разбиращи тяхната история.  

„Дори не е нужно да се обяснявам. Хората, които срещнах, изпитват толкова много състрадание и са толкова решени да помогнат”, споделя тя.  

Въпреки че Ема се е примирила с факта, че в момента няма лек за болестта, нейната цел е да образова себе си, както и другите, в опит да намери такъв.  

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти