Съпругата на Брус Уилис: "Харесвах ги заедно с Деми Мур"

Помните ли романса между Брус Уилис и Деми Мур през 90-те години? Ако сте от феновете на бившата звездна двойка, не сте сами - дори настоящата съпруга на Уилис ги е харесвала заедно. 

Актьорът е женен за съпругата си Ема Хеминг Уилис от 2009 г. Брус, Деми и Ема винаги са били открити за тясната връзка, която имат, и тяхното смесено семейство, и често споделят общи снимки с всичките пет дъщери на актьора.

Главният герой от „Умирай трудно“ беше женен за Деми от 1987 до 2000 г. и заедно имат три дъщери: Румър, на 34 – която скоро ще роди първото си дете – Скаут, на 31, и Талула, на 29. От Ема той има две дъщери – Мейбъл Рей, на 11, и Евелин Пен, на девет.

По-рано тази седмица, след като забеляза, че фен е споделил множество снимки на Брус през годините в чест на 68-ия му рожден ден, Ема публикува черно-бяла снимка на Брус и Деми. Снимката изглежда е направена, докато двамата са били на снимачната площадка. На нея Мур е с бретон и къса коса на пластове, съвсем различна от сегашната ѝ дълга права коса, докато Брус е с гъста козя брадичка.

брус уилис деми мур
Снимка: Instagram

Феновете споделиха в социалната мрежа кои са всичките им любими моменти с Брус Уилис, плюс коментари като: „Харесва ми как създадоха толкова подкрепящо смесено семейство след развод и повторен брак“ и „Много се радвам, че цялото разширено/ смесено семейство е такъв стълб на подкрепа за Брус".

Ема на свой ред написа като отговор на реакциите в своите истории в Instagram: „Да. Аз също. И аз ги харесвах заедно“ като придружи думите си с емотикон на усмихнато лице с малки червени сърца около него. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

След като Брус обяви, че се оттегля от актьорството, жена му Ема се зае с трудната задача да бъде негов болногледач на фона на опустошителната му диагноза. Семейството на Брус разкри, че е той е бил диагностициран с афазия през април 2022 г., въпреки че след това споделиха, че той всъщност има фронтотемпорална деменция.

Малко след новината за новата му диагноза, Ема сподели, че прекарва доста време в това да се образова за болестта и да се оборудва с инструментите, от които се нуждае, за да се ориентира в състоянието на Брус.

Любовта на Деми Мур и Брус Уилис през годините

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти