Брус Уилис се разделя с киното заради диагноза, изявление разпространиха най-важните жени в живота му

Брус Уилис
Снимка: Getty

Брус Уилис се разделя с киното заради заболяване, предава Variety, а най-важните жени в живота му разпространиха изявление.

Семейството на 67-годишния актьор обяви, че Уилис се оттегля от професията, след като е диагностициран с афазия - езиково разстройство, причинено от увреждане на мозъка, засягаща способността на човек да общува.

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

Изявление от членовете на семейството на Уилис бе публикувано в социалните медии, подписано с имената на съпругата му Ема Хеминг и двете им дъщери Мейбъл и Евелин, бившата му половинка Деми Мур и трите му дъщери Румър, Скаут и Талула.

„На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му способности“, започва изявлението. „В резултат на това и след значително обмисляне Брус се отдръпва от кариерата, която означава толкова много за него.“

Изявлението продължава с думите: „Това е наистина предизвикателно време за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата постоянна любов, състрадание и подкрепа“, продължава изявлението. „Преминаваме през това като силна семейна единица и искахме да привлечем феновете му, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него. Както Брус винаги казва, „Изживейте го“ и заедно планираме да направим точно това. С любов, Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Актьорската кариера на Брус Уилис започва в началото на 80-те години с малки роли, припомнят от Variety. Успява да пробие по-късно през същото десетилетие благодарение на главната роля в сериала „Лунатици“ и изпълнението си като Джон Макклейн в „Умирай трудно“ от 1988 г., който дава начало на първата голяма филмова поредица за актьора.

През четиридесетгодишната му актьорска кариера филмите на Уилис са спечелили над 5 милиарда долара по целия свят. Той е номиниран за пет награди „Златен глобус“ (печели една от тях за „Лунатици“) и три „Еми“ (печели за „Лунатици“ и гост участие в „Приятели“).

През последното десетилетие актьорът участва предимно в множество нискобюджетни екшън продукции, а сред по-мащабните проекти, достигнали по екраните у нас, е „Стъкления“ от 2019 г.

Цитати на Брус Уилис и още информация за него си припомнете в галерията тук:

Брус Уилис: "Когато един мъж обича истински, лишава от шанс всички останали жени..."

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти