„Понякога ми се е щяло да те оставя на Луната“: съпругата на Брус Уилис със забавно послание за годишнината им

Брус Уилис Ема Хеминг Уилис
Снимка: Getty

Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг Уилис отпразнуваха 12-годишнина от сватбата си.

По този повод половинката на актьора му посвети публикация в Instagram. Към тяхна обща снимка Ема написа: „Човече, наистина го обичам до Луната и обратно! Макар че е имало моменти, в които бих искала да го заведа на Луната, да го оставя там и да се върна сама! Така изглеждат 12 години брак, нали?“, шегува се тя.

„Преживели сме своите върхове, които ни караха да се носим във въздуха, и обезсърчителни спадове. Но той е моят човек. Няма друг, с когото да искам да премина през тази лудост, наречено брак, освен с него“.

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

Ема и Брус се ожениха на 21 март 2009 г., а церемонията им се състоя на островите Търкс и Кайкос. Двамата имат две дъщери - Мейбъл, която следващия месец навършва 9 години, и Евелин, на 6. Брус Уилис има и три дъщери от предишния си брак с Деми Мур - Румер, 32, Скаут, 29 и Талула, 27.

Съпругата на актьора завършва публикацията си с думите: „Той е моето семейство, той ми даде повече от семейството, за което мечтаех, и го обичам до дъното на сърцето си. Честита 12-та годишнина, сладка моя любов.“

Два дни по-рано Ема сподели още една снимка със съпруга си, този път, за да отбележи неговия 66-и рожден ден.

„Честит рожден ден на най-голямата любов в живота ми. Този човек, влязъл в живота ми, го преобръща с главата надолу и отвътре навън всеки ден – изтощително е“, шегува се отново тя. „Той е най-страхотният човек, когото познавам, и благодаря за него всеки ден на щастливите си звезди. Знам, че няма по-велики фенове от тези на Брус Уилис, така че изпращайте положителните си послания за рождения му ден насам. Нежната му душа на зодия Риби ще ги хареса.“

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти