„Той е толкова обичан“: Брус Уилис отпразнува рождения си ден с любимите си жени

В неделя, 19 март, Брус Уилис навърши 68 години, заобиколен от своето голямо семейство, докато хиляди потребители в социалните мрежи не спират да му изпращат своите обич и подкрепа.

Съпругата му Ема Хеминг отправи трогателно послание в Instagram по случай първия рожден ден на актьора след диагностицирането му с фронтотемпорална деменция. Тя призна какво я натъжава в днешния ден на фона на битката на Брус с болестта.

„Днес е един от онези дни, в които силно усещам скръбта и тъгата. Но позитивното е, че съм толкова щастлива да усетя топлината и любовта ви, насочени към моя съпруг и нашето семейство.“, написа моделът вчера.

Тя говори за това как много хора ѝ пишат и се възхищават на силата ѝ. „Нямам избор. Иска ми се да имах, но също така отглеждам две деца."

Ема и Брус имат две дъщери Евелин, на 8, и Мейбъл, на 10. Макар че се държи в името на съпруга и децата си, Хеминг призна, че скръбта ѝ е огромна, особено на рождения ден на актьора.

Малко по-късно Ема сподели сърцераздирателно видео, в което бе събрала красиви и лични спомени с Брус Уилис през годините. В него виждаме романтични моменти на двойката, както и кадри, на които дъщеричките му са бебета и той се забавлява с тях.

Ема не скри колко болезнено е било за нея да прегледа и събере всички тези прекрасни, сантиментални и забавни спомени. „Не знам защо си го причинявам, защото тези видеа са като нож в сърцето ми“, сподели тя. „Но колкото го правя заради себе си, правя го и за вас, защото знам колко много обичате съпруга ми.“

Вижте видеото тук:

Той е чиста любов. Той е толкова обичан. И винаги ще го обичам.“, написа Ема към видеото. Тя призова феновете на съпруга си да не спират да се молят за него и да му изпращат своята любов. „Неговата чувствителна душа на зодия Риби ще го усети 🙏“, увери ги тя.

Брус Уилис отпразнува рождения си ден в компанията на Ема, бившата си съпруга Деми Мур и петте си деца. Щастливият семеен момент, който всички пеят около тортата, беше споделен от Деми в Instagram. Вижте го тук:

"Честит рожден ден, Брус! Толкова се радвам, че успяхме да те опразнуваме днес. Обичам те и обичам нашето семейство", написа актрисата в Instagram. „Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – всички ги чувстваме.“

Междувременно 29-годишната дъщеря на Брус, Талула, посвети сантиментален пост на екшън звездата. Тя публикува кадри от снимачната площадка от младите му години, както и няколко по-нови семейни снимки.

В своя Instagram 31-годишната дъщеря на Брус, Скаут, призова всички почитатели на баща ѝ да му изпратят „цялата си любов, нежност, грижа и молитви“.

„Честит рожден ден на един от най-добрите ми приятели, (...) едновременно екшън икона и нежен момичешки татко“, написа още Скаут. Тя добави, че за нея е „привилегия“ да има баща като Брус и да научи от него всичко за живота и изкуството.

„Днес не е непременно лесен ден, защото е изпълнен с дълбока любов, а скръбта ни показва дълбочината на нашата обич към някого. Скръбта е цената, която винаги ще плащам, за да знам какво е да изпитваш такава любов.“, завърши поста си Скаут.

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти