„Не му крещете“: съпругата на Брус Уилис с болезнена молба към папараци

Съпругата на Брус Уилис отправи молба към папараци, след като актьорът бе заснет на публично място за първи път от известно време.

На снимки и видео кадри, разпространени от Daily Mail, се вижда, че в четвъртък миналата седмица 67-годишната екшън звезда от „Умирай трудно“ се е разходил до кафене с двама приятели в Санта Моника, Калифорния. Уилис беше забелязан за първи път две седмици след като семейството му обяви, че е бил диагностициран с деменция.

Два дни по-късно съпругата му Ема Хеминг се обърна към папараци и оператори, публикувайки видео в Instagram профила си, с което адресира опитите им да го заговорят и снимат на улицата.

Ема започва видеото, извинявайки се за външния си вид. „Събота е, току-що се събудих“, шегува се тя, а нататък споделя трудностите, свързани със заболяването.

„Ако сте човек, който се грижи за някого с деменция, знаете колко трудно и стресиращо може да бъде да изведете някого навън и да го напътствате безопасно, дори само за да получи чаша кафе. Ясно е, че е необходимо още обучение в тази насока. Така че това е към фотографите и хората, снимащи видео, които се опитват да изкарат ексклузивни кадри на моя съпруг навън, пазете го“, коментира тя по пижама от кухненската си маса. „Зная, че това е работата ви, но пазете дистанция.“

„Моля, не крещете на съпруга ми, не го питайте как се справя или каквото и да е, не го омайвайте и не повтаряйте „Йипи-ки-йей“ (популярна реплика от поредицата „Умирай трудно“ - бел.ред.), просто не го правете. Дайте му пространство, позволете на семейството ни или всеки, който е с него в деня, да може безопасно да го закараме от точка А до точка Б“, обяснява 44-годишният бивш модел.

Брус Уилис се оттегли от киното през 2022 г., след като беше диагностициран с афазия - разстройство, причинено от увреждане на мозъка, засягаща способността на човек да общува. Почти година след това близките му дадоха ново изявление, с което разкриха, че вече разполагат с по-точна диагноза - фронтотемпорална деменция. Припомнете си повече тук ► Тъжни новини за Брус Уилис: актьорът страда от тежка форма на деменция

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти